Trabzon'da Spor Temalı Park Yapımı Sürüyor

Trabzon BüyükşŸehir Belediyesince spor temalı park yapımının devam ettiğŸi bildirildi.

Trabzon BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Orhan Fevzi GümrükçüoğŸlu, yaptığŸı açıklamada, spoır temalı parkın önemli bir yatırım olduğŸunu belirtti.

İnşŸaatın tamamlanmasının ardından mahallenin çok güzel bir yaşŸam alanına kavuşŸacağŸını ifade eden GümrükçüoğŸlu, "Spor temalı parkımız hem büyüklüğŸü hem maliyeti hem de vatandaşŸımıza sunacağŸı olanaklar açısından dev bir yatırımdır. Kentimizi sürekli gelişŸtirme ve güzelleşŸtirme gayreti içindeyiz. Bu gayretlerimizin sonucunu almanın memnuniyetini yaşŸıyoruz" dedi.

LJevre ve şžehircilik BakanlığŸının LJevre Fonu'ndan sağŸlanan destekle ǜniversite Mahallesi'nde 5 bin 653 metrekare alanda inşŸaatı sürdürülen parkta, çocuk oyun alanı, koşŸu pisti, spor alanları, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı otopark, kapalı spor salonu, piknik alanı ve kafeterya bulunuyor.
ǖte yandan, ǜniversite Mahallesi'nde BarışŸçıl Sokak Parkı, SoğŸuksu Mahallesi Uygar Sokak'ta 480 metrekare alanda yapılan dinlenme ve çocuk parkı ile Kaymaklı Mahallesi'nde 130 metrekare alandaki çocuk parkının tamamlanarak hizmete açıldığŸı bildirildi.

 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile