Trabzon'da 'Turizm Haftasi' Kutlama Etkinlikleri

Trabzon'da 'Turizm Haftasi' Kutlama Etkinlikleri

Trabzon’da bu yil 48.’si düzenlenen “Turizm Haftasi” kutlama etkinlikleri start aldi. 15-22 Nisan tarihleri arasinda düzenlenen etkinlik çerçevesinde, Trabzon Büyüksehir Belediyesi bando takimi esliginde Uzun Sokak’tan 15 Temmuz Sehitler ve Hürriyet parki güzergâhina kadar kortej yürüyüsü yapildi.

Kortej yürüyüsüne, Trabzon Valisi Aziz Yildirim’in yani sira Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, Il Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdogan, turizm sektör temsilcileri, ögrenciler katildi.

Etkinlik dolayisiyla açiklamada bulunan Trabzon Valisi Aziz Yildirim, "Turizm mevsimini baslatiyoruz. 15 Eylül okullarin açilmasina kadar bir süremiz var. Bizler de bu süreyi Trabzon için en iyi sekilde degerlendirme gayreti içerisindeyiz. Hayirli ugurlu olsun. Önemli olan Trabzon’a turizm pastasindan daha fazla pay ayirabilmektir" dedi.

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Metin Genç ise, "Trabzon’un gelisen trendi turizm. Bu nedenle sehrin ekonomisini dogrudan ilgilendiren bu alanda hem yerel yönetim hem de mülki idaremizin riyasetinde bütün paydaslar olarak bu sezonu ve gelecek sezona dair tedbirleri alarak sehrimizin ekonomisine dogrudan katki sagladigina inandigimiz bu alanda ciddi çalismalar yapmak istiyoruz. Gelen misafirlerimizi güzel karsilayalim, güzel ugurlayalim, sehrimiz kazansin. Çok ciddi turizm destinasyonlarimiz var. Bu degerleri sehrin ekonomisine güzel bir sekilde kazandiralim istiyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile