Trabzon'daki 'Penis' Davası

Trabzon'da yaklaşık 2 yıl önce bir otel odasında, birlikte olduğu kız arkadaşı tarafından penisi kesilen şahıs ilk kez duruşmaya katılırken, penisinde işlev kaybının olup olmadığının belirlenmesi için de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Üroloji Servisi'nden tespitini istedi

Trabzon'da yaklaşık 2 yıl önce bir otel odasında, birlikte olduğu kız arkadaşı tarafından penisi kesilen şahıs ilk kez duruşmaya katılırken, penisinde işlev kaybının olup olmadığının belirlenmesi için de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Üroloji Servisi'nden tespitini istedi.
Trabzon'da yaklaşık 2 yıl önce bir otel odasında birlikte olduğu kız arkadaşı İ.T. tarafından uyurken bıçakla penisi kesilen S.G., Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada ilk kez duruşmaya katıldı. Sanık İ.T. ise duruşmaya katılmadı.
Duruşmada ifade veren S.G. kız arkadaşı İ.T.'den şikayetçi olduğunu belirtirken, cinsel organının işlevini kaybetmediğini söyledi.
Bunun üzerine mahkeme, S.G.'nin penisinde herhangi bir işlev kaybı olup olmadığının belirlenmesi için, kendisini en yakın sağlık kuruluşu olan KTÜ Farabi Hastanesi Üroloji Servisi'nde muayene edilerek rapor düzenlenerek mahkemeye ulaştırılmasını kararlaştırdı.
Öte yandan 3 Ağustos 2008 günü İ.T., birlikte olduğu S.G'nin penisini uyurken bıçakla keserek otelin çatısına atmıştı. Yaralı S.G., Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılırken kesilen organ, polisler tarafından bulunarak hastaneye getirilmişti. S.G. daha sonra buradaki ilk müdahalenin ardından İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken penisi, ameliyatla yerine dikilmişti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile