Trabzon Havalimani'nda Personel Egitimi Seferberligi

Trabzon Havalimani'nda Personel Egitimi Seferberligi

DHMI Trabzon Havalimani Basmüdürlügü yaklasan turizm sezonu öncesi bir yandan insaat ve bina yenileme çalismalarini sürdürürken, diger taraftan da personel egitimi ile misafirlerine daha kaliteli hizmet vermek için hizmet içi egitimler düzenliyor.

Avrasya Üniversitesi Ömer Yildiz Kampüsü konferans salonunda ’Egitimler, Yönetim ve Davranis Bilimleri Uzmani’ olan Havalimani Sube Müdürü Dr. Burhan Çapan tarafindan havalimaninda turizm sezonunda görev yapacak hizmet alimi personellerine yönelik olarak kurum kültürü, kurumsal aidiyet, motivasyon ve iletisim konularinda egitim veriliyor.

Egitimde konusan Dr. Burhan Çapan, "Kurallar, binalar, teknolojiler devamli surette degisim yasamakta ve yenilenmeye ihtiyaç duymaktadir. Insan kaynagi ise kaliteli hizmetin ve sürdürülebilir basarinin en önemli unsurudur. Dolayisiyla degisme uyum saglamak ve sürdürülebilir basari için tüm etki faktörlerini esgüdümlü hale getirmemiz sarttir. Su veyahut bu unvan, su birim degil; topyekûn bir aile ve sistem anlayisiyla çalisanlarimizi her daim dinamik ve bilgi gücüne sahip hale getirme çabasi içerisindeyiz" ifadelerini kullandi.

Havalimani Basmüdürü Mahmut Kuleli ile Basmüdür Yardimcilari Sefa Tarakçi ve Cem Pektas’in da katilim sagladigi egitimlerin turizm sezonuna kadar sürecegi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile