Trabzon Tanitim Günleri'nde Akçaabat Standi Ziyaretçi Akinina Ugradi

Trabzon Tanitim Günleri'nde Akçaabat Standi Ziyaretçi Akinina Ugradi

Ankara’da düzenlenen Trabzon Tanitim Günleri’ne katilan Akçaabat Belediyesi, etkinlik alaninda açtigi stantla ziyaretçilerini agirliyor.

Ankara’daki Baskent Millet Bahçesi’nde 25 Nisan’da baslayan Trabzon Tanitim Günleri’nde Akçaabat Belediyesi standi ilgi çekiyor. Stantta ilçenin tarihi, kültürü, folkloru ve yöresel lezzetlerini anlatirken, Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, standi ziyarete gelenlerle tek tek ilgileniyor.

Etkinlikte ilgili degerlendirmelerde bulunan Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, memleket hasreti çekenlerin özlemini giderdiklerini belirterek, “Düzenlenen tanitim günleri tanisma, kaynasma, birlik, beraberlik ve dostluklarin pekismesine iller ve ilçeler arasinda bilgi, tecrübe ve isbirligi paylasimin artmasina vesile olmaktadir. Akçaabat Belediyesi olarak her yil oldugu gibi bu yil da etkinlik alaninda farkli bir etkinlige, kalici bir farkindaliga imza attik. Akçaabat’imizin olmazsa olmazi dünyaya nam salan horonumuzu, sehrinizin tarihini ve yöresel lezzetlerimizi bu kez Ankara’ya tasidik. Memleket hasreti çekenlerin özlemini giderdik sehrimizi tanimak isteyenlere Akçaabat’imizi tanittik. Tanitim günlerine ilgi gösteren ve standimizi ziyaret eden tüm bürokratlarimiza ve misafirlerimize tesekkür ediyor; bütün Trabzon sevdalilarina selamlarimi iletiyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile