Trabzonlu Sanayicilerden Sirbistan Ve Bosna Hersek Ziyareti

Trabzonlu Sanayicilerden Sirbistan Ve Bosna Hersek Ziyareti

Ticaret Bakanligi destegi ve Dogu Karadeniz Ihracatçilar Birligi organizasyonu ile Sirbistan’in Belgrad ve Bosna Hersek’in Saraybosna kentlerine düzenlen “Insaat-Yapi Malzemeleri ve Tüketim Mamulleri” sektörel ticaret heyeti programi tamamlandi.

Is gezisine katilan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi sanayicileri Sirbistan ve Bosna Hersek’teki is firsatlarini yerinde görme firsatini yakalarken, Türkiye’nin ihracat agini gelistirmek ve Türk ürünlerini daha fazla ülkede görünür kilmak amaciyla düzenlenen is gezisinde görüsmeler yapilarak, fuar ve firma ziyaretleri gerçeklestirildi.

Resmi ziyaretlerin ve ikili is görüsmelerinin yapildigi programa katilan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Erkut Çelebi yaptigi açiklamada “Sanayicimiz hem is baglantilarinda bulundu hem farkli bir ülkedeki ticari olanaklarini yerinde gördü. Sirbistan ve Bosna Hersek insaat sektöründe bizlere önemli firsatlar sunuyor. Bakanligimizin destegi ve Dogu Karadeniz Ihracatçilar Birligi organizasyonu ile düzenlenen bu programin, yatirim alanlarinin belirlenmesi, gelistirilmesi ve sektördeki firmalarla sürdürülebilir is birligi kurmak adina önemli katki saglayacagina inaniyorum. Sanayicilerimizin istekleri dogrultusunda bu tarz programlarimiz devam edecektir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile