Trabzonspor Antalya maç özeti ve maçtan kareler

Trabzonspor Antalya maç özeti ve maçtan kareler

Trabzonspor, Süper Lig'in 20. haftasında Avni Aker'de 2 puan daha kaybetti.Trabzonspor Antalyaspor maçında beraberlik. Trabzon M.P Antalya maç skoru. Trabzonspor Antalyaspor foto galeri.Trabzonspor Antalyaspor maç özeti. Trabzonspor Antalyaspor geniş maç özeti ve foto galeri. Trabzon MP Antalyaspor maçı sonucu.

Trabzonspor Antalyaspor maçında beraberlik. Trabzon M.P Antalya maç skoru. Trabzonspor Antalyaspor foto galeri.Trabzonspor Antalyaspor maç özeti. Trabzonspor Antalyaspor geniş maç özeti ve foto galeri. Trabzon MP Antalyaspor maçı sonucu.

Süper Lig'in ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, zirvedeki rakiplerinden Bursaspor ve Fenerbahçe'nin kazandığı hafta Medical Park Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve üç haftada sekiz puan kaybetmiş oldu ve ligin ikinci yarısına büyük avantajla başlayan Trabzonspor artık sadece averajla zirvede...

Süper Lig'de 20. hafta maçında Trabzonspor ile Medical Park Antalyaspor karşı karşıya geldi. Bursaspor'un kazanıp liderliği ele geçirdiği haftada mutlak puan ve puan almak zorunda olan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ağırladığı rakibine gol atmayı başaramadı.Trabzonspor bu beraberliğin ardından yeniden liderliği yükselmesine rağmen, Bursaspor ve Fenerbahçe'nin kazandığı haftayı bir puanla kapattı ve Bursaspor ile puan puana gelmiş oldu.Öte yandan karşılaşmanın 90+4. dakikasında Medical Park Antalyaspor'da Kenan Özer ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.İkinci yarının ilk üç haftasında tam 8 puan kaybeden Trabzonspor, bu beraberliğin ardından puanını 44'e, Medical Park Antalyaspor ise puanını 25'e yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta Trabzonspor, Sivasspor deplasmanına konuk olurken, Medical Park Antalyaspor kendi sahasında Manisaspor'u ağırlayacak.

Trabzonspor Antalya maç özeti ve maçtan karelerMAÇTAN FOTOĞRAFLAR  İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzonspor Antalya maç özeti ve maçtan kareler
MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ


TRABZONSPOR'DA ÜÇ STOPER EKSİK

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile sahasında karşılaşan Trabzonspor'da, Egemen, Glowacki ve Tayfun takımdaki yerlerini alamadı.
Bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan Egemen ile geçen haftaki Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören oyuncular Glowacki ve Tayfun, 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.
Teknik direktör Şenol Güneş, 3 stoperin yokluğunda Giray ve genç oyuncu Mustafa Yumlu'ya ilk 11'de görev verdi.

MEHMET ÇAKIR VE PİOTR BROZEK KADROYA GİREMEDİ!

Trabzonspor'da devre arasında transfer edilen 3 futbolcu da ilk 11'de yine görev alamadı. Teknik direktör Güneş, 18 kişilik maç kadrosuna yeni transferlerden Mehmet Çakır ve sol kanat oyuncusu Piotr Brozek'i almadı. Forvet oyuncusu Pawel Brozek ise yedek soyundu.

ANTALYASPOR'DA EKSİK

Antalyaspor'da da hasta olan Necati Ateş ve Deniz Barış ile kart cezalısı Uğur İnceman, maç kadrosunda yer almadı.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, forvette Necati'nin yokluğunda Mehmet Yılmaz ve Tita'ya görev verdi.

TRABZONSPOR'UN LİDERLİK BASKISI

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor maça hızlı başladı. Bursaspor'un kazandığı haftada putlak üç puan isteyen bordo-mavililer ilk düdükle birlikte Medical Park Antalyaspor kalesien yüklenmeye başladı. Kanat akınlarıyla rakip kaleye giden Trabzonspor'da yan toplarda üstünlük kurmasına rağmen aradığı golü bulamadı.

ALİ TURAN, AVNİ AKER'İ

Dakikalar geçtikçe oyuna ortak olan Medical Parak Antalyaspor, hızlı ataklarla Trabzonspor kalesinde ciddi tehlikeler üretti. Özelikle 10. dakikada kaçan net fırsat, bordo-mavili taraftarların yüreğini ağzına getirdi. Tita'nın pasında bomboş durumda olan Ali Turan vuruşu yaptı ama kaleci Onur kalesinde devleşerek gole izin vermedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile