Trabzonspor'da İbrahim Usta aday olmaktan vazgeçti

Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak Olağan Genel Kurul'da aday olması beklenen iş adamı İbrahim Usta aday olmaktan vazgeçti.

Usta, yaptığı yazılı

Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak Olağan Genel Kurul'da aday olması beklenen iş adamı İbrahim Usta aday olmaktan vazgeçti.

Usta, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirttiği Trabzonspor'un kongre süresinde hiçbir şekilde olumsuz etkilenmemesi için başkan seçileceğine inanmasına rağmen şimdilik aday olmama kararı aldığını bildirdi.

Trabzonspor'un 27 yıldır özlemini çektiği şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğine işaret eden Usta, "Her Trabzonlu gibi ben de bu başarıyı çoşkuyla izlemekteyim ve desteklemekteyim.'' diyerek şu ifadeleri kullandı;

''Takımımızın şampiyonluğa kilitlendiği bu günlerde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulmaktadır. Trabzon'da büyük bir delege desteği arkamda olmasına rağmen, ayrıca son derece iddialı bir kişiliğe sahip olmama rağmen bu iddiamı Trabzonspor'un bugün birlik ve beraberlik içinde tek vücut olması düşüncesi ile ileri bir tarihe erteliyorum. Trabzonspor'un bu kongre süresinde hiçbir şekilde olumsuz etkilenmemesi için başkan seçileceğime adım gibi inandığım Trabzonspor kongresine şimdilik aday olmama kararı aldım."

Usta, bugünkü şartlarda Trabzonspor'un tek liste ile kongreye gitmesinin faydalı olacağına inandığını da kaydetti.

Trabzonspor'un bu sezon şampiyon olacağına olan inancını da dile getiren Usta, açıklamasını şu sözlerle tamamladı;

"Ben de almış olduğum bu karardan dolayı mutluluk duyacağım. Trabzonspor'umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum."

Bordo - mavili kulübün Aralık ayındaki kongresi öncesi şuana kadar mevcut başkan Sadri Şener adaylığını açıklarken, İbrahim Usta ve Eyüp Aşık'ın da adaylık için isimleri geçiyordu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile