Trabzonspor istatistiklerde de lider

Spor Toto Süper Lig'de 26 puanla lider olan Trabzonspor, hücum ve savunmaya yönelik 10 önemli istatistiğin 6'sında rakiplerine ezici bir üstünlük sağl

Spor Toto Süper Lig'de 26 puanla lider olan Trabzonspor, hücum ve savunmaya yönelik 10 önemli istatistiğin 6'sında rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı. Bordo-mavili ekip, bu istatistiklere göre de zirveyi hak ettiğini gösterdi.

Trabzonspor'un bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla lig liderliği konumuna yükselirken, istatistikler de başarısını gözler önüne seriyor. 2010'da Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile oynadığı maçları kazanan Karadeniz temsilcisi, son 5 maçını da kazanarak iyi bir galibiyet serisi yakaladı. Bordo-mavililer, futbolda hücum ve savunmaya yönelik 10 önemli istatistiğin 6'sında rakiplerine ezici bir üstünlük sağladı. Trabzonspor, ligde 26 puanla en fazla puan toplayan takım, 80 pozisyonla en çok pozisyona giren takım, 27 golle Fenerbahçe'nin ardından en golcü ikinci takım, en az pozisyon veren üçüncü takım, 8 golle en az gol yiyen üçüncü takım, 72 ile en fazla isabetli şut atan takım, en fazla topla buluşan takım, yüzde 55 ile en fazla topla oynayan ikinci takım ve 171 ile n fazla şut atan takım oldu.

Bordo-mavililer ayrıca, parasal açıdan ligin en değerli dördüncü takımı konumunda bulunuyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile