Trabzonspor, Kupa Maçi Hazirliklarini Tamamladi

Trabzonspor, Kupa Maçi Hazirliklarini Tamamladi

Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final rövans maçinda Fatih Karagümrük ile oynayacagi maçin hazirliklarini tamamlayan Trabzonspor Istanbul’a gitti.

Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final rövans maçinda karsilasacagi Fatih Karagümrük maçi hazirliklarini Teknik Direktör Abdullah Avci yönetiminde yaptigi çalisma ile tamamlayan Trabzonspor, Istanbul’a gitti. Evinde oynadigi ilk maçi 3-2 kazanan bordo-mavili takim, Atatürk Olimpiyat Stadi’nda yarin saat 20:30’da oynanacak olan karsilasmadan avantajli skorunu koruyarak adini finale yazdirmak için mücadele edecek.

Bordo-mavililerde müsabakanin kamp kadrosu da belli oldu. Kafilede 22 futbolcu yer aldi. Benkovic’in yani sira tedavisi devam eden Trezeguet ve kirmizi kart cezalisi Enes Destan yer almadi.

Trabzonspor’un kamp kadrosunda su isimler yer aliyor:

"Ugurcan Çakir, Muhammet Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez,Stefano Denswil, Thomas Meunier, Mehmet Can Aydin, Eren Elmali, Arif Bosluk, Berat Özdemir, Batista Mendy, Kerem Sen, Göktan Gürpüz, Umut Günes, Enis Bardhi, Mislav Orsic, Taxiarchis Fountas, Nicolas Pepe, Edin Visca, Paul Onuachu ve Umut Bozok."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile