Trabzonspor transferde dur durak bilmiyor

Trabzonspor transferde dur durak bilmiyor

Spor Totol Süper Lig'i ikinci sırada bitiren karadeniz ekibi Trabzonspor transferde dur durak bilmiyor.

“Colman tamam sıra Engin’de”

İç transferde daha önce Tolga Zengin’le mukavele uzatan Trabzonspor yönetimi, yıllık ücretini beğenmeyen Gustavo Colman’a da iyileştirme yaptı, 5 yıllık imza attırdı. Baytar’a da yıllık 2 milyon TL önerildi.

“Celustka bitti bitiyor” Trabzonspor kulübünün renklerine katmak istediği Çek Cumhuriyeti’nin 22 yaşındaki savunmacısı Ondrej Celustka transferinde sona yaklaşıldığı ve imzanın an meselesi olduğu ifade edildi.

Trabzonspor'un yeni sezon formaları tanıtıldı

Nike tarafından tasarlanan 2011-2012 forma koleksiyonu İstanbul Ortaköy‘de bulunan Feriye Lokantası‘nda düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. 4 farklı tasarımdan oluşan koleksiyonun tanıtım toplantısına Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetim kurulu üyeleri, oyuncular Giray, Onur, Henrique, Colman, Glowacki, Ferhat, Zeki ve Nike Türkiye Genel Müdürü Matthijs W. Visch ile Nike yetkilileri katıldı.

İşte Trabzonspor‘un yeni formaları ve anlamları:

Enerji adını taşıyan, Bordo-mavi renkteki çubuklu forma tasarımı, formaya yepyeni bir enerji getiriyor. Karadeniz‘in fırtınasını, dalgalarını temsil eden bu yeni tasarımla formanın çubuklarında sanki şimşek çakarmış gibi bir etki yaratıldı.

Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor‘un Türkiye‘de ve Avrupa‘daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı.

Deplasman maçlarında giyilecek olan beyaz forma ve sıra dışı renklere sahip Gold forma da koleksiyonun diğer parçaları. Sarı-siyah olarak tasarlanan Gold forma, şık tasarımı ve çarpıcı renkleriyle dikkat çekiyor.

Nike, takımımız için hazırladığı ve üstün teknolojik özelliklerle donattığı bu formalarla, tüm oyuncuların maçtaki performansını artırarak oyuncularımızın 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergilemelerini sağlıyor.

Formaların yapımında kullanılan Nike Dri-Fit teknolojisi, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif kalmasını sağlayan bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızla kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak formanın vücuda yapışmasını engelliyor.

Karadeniz temsilcisi için tasarlanan antrenman koleksiyonu ise 8 farklı kombinasyondan oluşuyor. Bu ürünlerde kullanılan yenilikçi Nike Dri-FIT teknolojisi futbolcuların vücut ısısını düzenliyor, teri vücuttan dışarı atıyor ve antrenman yaptıkça sporcuların kendilerini rahat hissetmelerini sağlıyor.

Forma tanıtımı daha sonra teknik direktör Şenol Güneş ile oyuncuların forma hakkındaki görüşleri ve yeni sezondaki başarı dileklerinin ardından sona erdi.

Umut gitti, Colman uzattı

Umut Bulut, 3,8 milyon avro bonservis karşılığında Fransız ekibine transfer olup muradına erdi. Kontratını 2016’ya kadar uzatan Gustavo Colman ise 5 yılda 5,8 milyon avro kazanacak.

“Her şeyi yapacağım” Bordo mavililerin yeni transferi Paulo Henrique: Trabzon için mücadele edeceğim, gol atacağım ve asist yapacağım. Bunu herkes böyle bilsin.

Güneş’in adamları

'Trabzonspor’da transfer bitmez' diyen Şenol Güneş’in bu sözleri, yönetimi harekete geçirdi. Celustka ve Hasan Ali Kaldırım için girişimler hızlandırıldı.

“Potada ‘devam’ kararı” Mali kriz nedeniyle önce satma, sonra da kapatma kararı alınan Basketbol Takımı, camiadan gelen baskıların ardından gelecek sezon da Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edebilecek.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile