Trabzonspor(TS) Galatasaray(GS) maç özeti ve tüm haberler

Trabzonspor(TS) Galatasaray(GS) maç özeti ve tüm haberler

Trabzonspor Galatasaray maçı bu akşam saat 19.00'da Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Trabzonspor Galatasaray maçı Trabzon'da Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Galatasaray Trabzonspor maçı ile ilgili tüm özetleri canlı anlatımı ve son gelişmeler burada.Trabzonspor Galatasaray maçı canlı olarak Lig Tv'den yayınlanıyor.

Trabzonspor (TS) Galatasaray (GS) maç özeti ve tüm detaylarıyla sizlerle olacağız.Trabzonspor Galatasaray maçı bu akşam saat 19.00'da Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Trabzonspor Galatasaray maçı Trabzon'da Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Galatasaray Trabzonspor maçı ile ilgili tüm özetleri canlı anlatımı ve son gelişmeler burada.Trabzonspor Galatasaray maçı canlı olarak Lig Tv'den yayınlanıyor.Trabzonspor Galatasaray maçı 7 Kasım Pazar akşamı oynanacak. Trabzonspor Galatasaray maçı tüm detayları ve maç öncesi son gelişmeler burada bulabilirsiniz

Süper lig'de büyük heyecan bugün Avni Aker Stad'ında yaşanacak.Karşılaşma 19.00'da Trabzonspor ile G.Saray lig tarihinde 108. randevuya çıkacak. Bu sezon şampiyonluk hedefleyen iki takım da iddialı. Kendi evinde F.Bahçe ve Beşiktaş'ı yenen Trabzonspor, G.Saray karşısında da 3 puanı alıp zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Trabzonspor(TS) Galatasaray(GS) maç özeti ve tüm haberler  TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzonspor(TS) Galatasaray(GS) maç özeti ve tüm haberler 
TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI LİG TV CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta Trabzon'da oynanacak dev maçla devam edecek. Lig'de liderliği kovalayan Trabzonspor ezeli rakibi Galatasaray'la karşılaşacak.Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve LigTv'den naklen yayınlanacak maçta hakem Halis Özkahya düdük çalacak.

Aslanlar Trabzon'da oynadıkları maçlarda Trabzonspor karşısında 13 sezonda sadece 2 kez yenildiler. İki takım 108. kez birlikte sahaya çıkacaklar ve istatistiklere göre 107 karşılaşmanın 49'unu Galatasaray, 34'ünü Trabzonspor kazanırken, 24 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Galatasaray, Trabzonspor ile son 13 sezonda deplasmanda yaptığı lig maçlarında sadece 2 kez yenildi. Sarı-kırmızılılar, ligde son 13 sezonda Trabzon deplasmanında rakibini 7 kez yenerken, 5 kez de berabere kaldı, sadece 2006-2007 sezonundaki maçı 3-1, geçen sezonki maçı da 1-0 kaybetti.

TRABZONSPOR - GALATASARAY

STAT: Avni Aker
SAAT: 19:00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV-
MAÇ SAATİNDE HAVA: Sıcaklık (°C): 11, Nem: % 41, Rüzgar: Saatte 7 km

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Burak, Selçuk İnan, Colman, Engin Baytar, Jaja, Umut Bulut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GALATASARAY: Ufuk, Sabri, Servet, Neill, Insua, Elano, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Lorik Cana, Misimovic, Pino
TEKNİK DİREKTÖR: Hagi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile