Trabzonspor Üçüncülük Için Avantaj Saglamak Istiyor

Trabzonspor Üçüncülük Için Avantaj Saglamak Istiyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 35. haftasinda karsi karsiya gelecegi Samsunspor’u maglup ederek üçüncülük iddiasini güçlendirmek istiyor. Bordo-mavililerin galibiyeti ve üçüncülük yarisindaki rakipler Basaksehir ile Besiktas’in puan kaybetmesi durumunda ise Karadeniz temsilcisi büyük bir avantaj saglayacak.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasinda Samsunspor ile Trabzonspor Karadeniz derbisinde karsi karsiya gelecek. 2011-2012 sezonunda küme düsen Samsunspor, bu sezon basinda Süper Lig’e çikmisti. Bordo-mavililer, 13 yillik aranin ardindan resmi bir müsabaka için Samsun deplasmanina gidecek. Iki takim arasinda Samsun’da oynanan ve 1-1 beraberlikle sona eren son maç 21 Eylül 2011’de oynanmisti.

Trabzonspor üçüncülük için avantaj pesinde

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin zirvede yalniz kalmasinin ardindan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de kendisine üçüncülük hedefi koydu. Teknik Direktör Abdullah Avci’nin takimin basina gelmesiyle üst basamaklari hedefleyen Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacagi Samsunspor müsabakasini kazanmasi halinde bu hedefine bir adim daha yaklasacak.

Bordo-mavililerin en yakin takipçisi olan Basaksehir’in 52 puani bulunurken, Besiktas’in ise 51 puani var. Trabzonspor’un, Samsunspor deplasmanindan sahadan 3 puanla ayrilmasi ve en yakin takipçileri Basaksehir’in Kasimpasa karsisinda maglup olmasi ve Besiktas’in da Çaykur Rizespor’a puan kaybetme olasiliginda ise Karadeniz ekibi büyük bir avantaj yakalayacak.

Eren Elmali geri dönüyor

Trabzonspor’un, Gaziantep FK ile oynadigi maçta sari kart cezasi nedeniyle forma giyemeyen Eren Elmali, Teknik Direktör Abdullah Avci’nin sans vermesi halinde Samsunspor maçinda görev alabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile