Trabzonspor, Yeni Transferleri Borna Barisic Ve John Lundstram Ile Sözlesme Imzaladi

Trabzonspor, Yeni Transferleri Borna Barisic Ve John Lundstram Ile Sözlesme Imzaladi

Trabzonspor, yeni transferleri John Lundstram ve Borna Barisic ile sözlesme imzaladi.

Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Baskan Yardimcisi Ali Haydar Gedikli yer aldi. Gedikli, "2024-25 sezonunun ilk transferi olan Borna Barisic’in Trabzonspor ailesine hayirli olacagina inaniyor, basarilar diliyorum” dedi.

Trabzonspor’da forma giyecegi için çok mutlu oldugunu ifade eden Hirvat futbolcu Barisic ise, "Öncelikle taraftarlarimiza, bütün kulüp çalisanlarina, bu transferde emegi geçen herkese tek tek tesekkür ediyorum. Buraya geldigim, böylesine büyük bir kulüpte, Trabzonspor gibi her zaman en üst siralari hedefleyen, her zaman en üstte olmaya çalisan bir kulüpte oldugum için çok mutlu ve çok motive durumdayim” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan 31 yasindaki Borna Barisic, 2+1 yillik sözlesmeye imza atti. Oyuncu önümüzdeki sezon 3 numarali formayi giyecek.

Borna Barisic’in imza töreninin adindan Ingiliz futbolcu John Lundstram için imza töreni düzenlendi.

Imza töreninde konusan Yönetim Kurulu Üyesi Coskun Öztürk, “Tarihi basarilarla, müzesi tertemiz sampiyonluklar ve hak edilmis kupalarla dolu Trabzonspor’umuzun, 2024-25 sezonu için planli bir sekilde kadrosunu olusturuyoruz. Taraftarimizi ve bizi heyecanlandiran 9. sampiyonluk yolunda Lundstarm’in büyük katki saglayacagina inaniyorum” dedi.

John Lundstram ise yaptigi açiklamada, "Kulübümüzün tarihini biliyorum, yakin geçmisini biliyorum ve kulübümüzün önündeki hedefleri biliyorum. Ve bu hedefler de beni çok mutlu ediyor. Ben de her zaman yarisan bir kulüpte olmak istemisimdir. Bu mücadelede katki verebilmek için buradayim” diye konustu.

Önümüzdeki sezon 5 numarali formayi giyecek olan 30 yasindaki Ingiliz oyuncu ile 3 yillik sözlesme imzalandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile