Trafalgar Meydanında Yastık Savaşı

Trafalgar Meydanında Yastık Savaşı

Londra‘nın kalbi Trafalgar Meydanında yüzlerce kişinin bir araya gelerek yastık savaşı yapması ilginç görüntülere sahne oldu.

Japonya‘da yaşanan depreme destek olmak amacıyla düzenlenen organizasyona, yüzlerce kişi katıldı. Pijamalarıyla meydanda toplanan kalabalık başlama düdüğünün ardından birbirine saldırarak eğlenceli dakikalar yaşadı. Turistlerin ilgisini çeken etkinlik büyük izleyici kitlesine sahip oldu.

Organizasyonu düzenleyen firma yetkililerinden Josh Wourd,

"Bugün yastık savaşını bir kaç mekanda daha gerçekleştireceğiz. Bu projeden elde edilen gelirin bir kısmı Japonya‘da depremden etkilenenlere gidecek. Buraya geleceğini Facebook‘ta 2 bin kişi onayladı ve büyük bir eğlence olacak" dedi.

Tüm sıra dışı etkinliklerde yer almak için uzun yolculuklara aldırmayan John Heard, etkinliğe katılmak için Leister şehrinden geldiğini belirterek, "Ben etkinliği Facebook‘ta gördüm. Tüm çılgın etkinliklere katılabilmek için bütün ülkeyi dolaşıyorum. Dolayısıyla da Trafalgar Meydanında gerçekleşen bu olayı kaçırmak istemedim" diye konuştu.

Londra‘da havaların ısınmaya başlamasının da etkisiyle meydanda toplanan kalabalık eğlenceli sahneler yaşanmasına sebep oldu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile