Trafik Denetimlerine Takilan Alkollü Sürücüler Ceza Yemekten Kurtulamadi

Trafik Denetimlerine Takilan Alkollü Sürücüler Ceza Yemekten Kurtulamadi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde rutin olarak yapilan trafik denetimlerinde alkollü sürücüler ceza yemekten kurtulamadi. Denetleme sirasinda kendisini gazeteci olarak tanitip telefonu ile çekim yapmaya baslayan bir sürücü ise bölgeye gelen gerçek gazetecileri görünce direnmeyi birakip tutanagi imzaladi. Önce kendisinin gazeteci oldugunu iddia eden alkollü sürücü denetimlere sonradan katilan gerçek basin mensuplarini görünce bu kez gazetecileri hedef alarak onlarin görüntülerini çekmeye çalisti.



Iddiaya göre, Marmaris’te dün gece yapilan rutin trafik ve asayis denetimlerinde bir motosiklet sürücüsü kendisini durduran polislere basin mensubu oldugunu söyleyerek görevini yapan memurlara zorluk çikarmis ve sonrasinda gelen basin mensuplarini görünce foyasi ortaya çikip hemen hedefini gazetecilere yöneltti. Yüksek miktarda alkol aldigi belirlenen sahsin yasa geregi ehliyetine el konuldu, motoru çekici tarafindan otoparka çekildi.

Dün gece yapilan uygulamalarda 1 saat içinde, 20 alkollü sürücü tespit edilirken, 2 sürücü belgesi olmayan sahis, 1 aranan sahis ve 1 aranan araç ve 11 kasksiz motosiklet sürücüsü, denetimlere takilarak cezai islem uygulandi.

Marmaris Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Amirligi ekipleri Trafik denetimlerinin 7 gün 24 saat yapildigi Marmaris’te huzur ve güven uygulamalarinin daha sik ve ilçenin her noktasinda yapildigi, vatandaslarin kendi ve çevre sagligi için kurallara uymasini istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile