Trafik Düzenlemeleri Rahatlık Getiriyor

Trafik Düzenlemeleri Rahatlık Getiriyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Yeğenler ve Turan Caddesi’nde yaptığı kavşak çalışmalarıyla Yenicami Bulvarı’nda trafik artık daha rahat.

Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Yenicami Bulvarı üzerinde başlattığımız dönel kavşak çalışmaları tamamlandı. Dönel kavşaklarla birlikte sinyalizasyonlar da kaldırıldı. Çalışmalarımız sonucunda trafik daha da rahatladı” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi trafik akışını rahatlatmak için Yenicami Bulvarı üzerinde yürüttüğü kavşak çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında bulvar üzerinde sinyalizasyonlar kaldırıldı, Yeğenler (Eser Okulu) ve Turan Caddeleri’nin bulvar ile kesiştiği noktalarda 2 dönel kavşak yapıldı.

Ulaşım sorunlarına köklü çözümler getirmek için çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Şehrimizde trafik akışını daha sağlıklı ve güvenli bir sisteme kavuşturmak için şehrimizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Yeğenler ve Turan Caddelerinin Yenicami Bulvarı ile kesiştiği noktalarda kısa bir süre önce başlattığımız dönel kavşak çalışmalarımız tamamlandı. Ayrıca bölgedeki sinyalizasyonları da kaldırdık. Çalışmalarımız sonucu trafik daha da rahatladı. Şehrimizin farklı noktalarında da aynı çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile