Trafik Kazasinda Hayatini Kaybeden IHA Artvin Eski Muhabiri Son Yolculuguna Ugurlandi

Trafik Kazasinda Hayatini Kaybeden IHA Artvin Eski Muhabiri Son Yolculuguna Ugurlandi

Artvin’de önceki gün meydana gelen kazada hayatini kaybeden IHA Artvin eski muhabiri Tolga Gül son yolculuguna ugurlandi.

Kaza, Çarsamba günü merkeze bagli Oruçlu köyünde saat 18.00 siralarinda meydana geldi. Alinan bilgiye göre, 34 FZJ 841 plakali Dacia Duster aracin sürücüsü gazeteci Fatih Tüysüz’ün (37), Yusufeli’nden Artvin’e dönüs yolunda iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil yol kenarinda bulunan kayalara çarpti. Çarpmanin etkisiyle sürücü ve yaninda bulunan IHA’nin Artvin eski muhabiri Tolga Gül (48) yaralandi. Hastane kaldirilan Gül, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Hayatini kaybeden gazeteci Gül için bugün veda töreni düzenlendi.

Bir dönem Artvin Gazeteciler Cemiyeti Baskanligi yapan Gül’ün cenazesi veda töreni için cemiyetin önüne getirildi.

Burada yapilan veda töreninde meslektaslari fotograf makinesi, kalem, bilgisayar, gazeteler ve Trabzonspor bayragi ile Gül’ün tabutunu karsiladi. Gül, cenaze namazinin kilinmasi için Merkez Camii’ne götürüldü. Gözyaslari içerisinde kilinan cenaze namazinin ardindan gazeteci Gül, aile kabristanligina defnedildi. Cenazeye katilan Gül’ün 5 yasindaki kizi Irmak, 19 yasindaki oglu Eray ve esi Arzu Gül gözyaslarina hakim olamadi.

Veda töreninde konusan gazeteci Tolga Gül’ün esi Arzu Gül, “Tolga ile önce arkadas olduk. Sonra dost olduk. Sonra baktik ki bizden çok güzel es olur ve nisanlandik. 24 yildir Tolga ile evliydim. Tolga ile hep tartistik. Tolga’nin Artvin sevdasi üzerine tartistik. Bizim sesimiz evde baska bir seyden ötürü çikmadi. Tolga’yi hep elestirdiler ben üzüldüm. Tolga’ya dedim ki seni çok elestiriyorlar ben dayanamiyorum. Sen bunlari hiç hak etmiyorsun diyordum. O da bos ver derdi. Ben iddia ediyorum ki Artvin’i Tolga’dan daha fazla seven olmadi. Biz son 15 gündür Tolga ile bir araya gelemedik. Sürekli Arzu cumartesi isim bitiyor. Pazar günü çok yogun olacagim. Cumartesi sizle ilgilenecegim dedi.

Bekledik ama olmadi” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile