Trafik Magandalarina Ceza Yagdi

Trafik Magandalarina Ceza Yagdi

Basaksehir, Kadiköy ve Ümraniye’de drift atan, trafikte makas atan sürücülere yönelik yapilan çalismalarda 4 sürücü sosyal medya hesaplarindan tespit edildi. 4 sürücüye toplamda 44 bin 870 TL idari para cezasi uygulandi.

Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri trafikte drift atan ve zikzak çizerek hem diger sürücüleri hem de kendilerini tehlikeye atan sürücülere yönelik çalisma yapti. Sosyal medya görüntülerini inceleyen ekipler, 4 sürücü hakkinda islem yapti. Iki sürücünün Basaksehir Atatürk Olimpiyat Parki civarinda drift ve makas attigi tespit edildi. Kimlikleri belirlenen H.K ve F.N yakalandi. Yakalanan 2 sürücüye 26 bin 193 lira para cezasi kesildi. Ümraniye Deve Geçidi Tüneli’nde bir sürücünün drift yaparak trafigi tehlikeye düsürdügü belirlendi. Sürücü M.S’ye ise 9 bin 125 lira para cezasi kesildi. Kadiköy Bagdat Caddesi üzerinde ise drift yapan bir sürücü belirlendi. A.A.T’ye ise toplam 9 bin 552 lira cezai islem uygulandi.

Toplamda sürücülere 44 bin 870 lira ceza kesilirken, F.N ve A.A.T’nin sürücü belgelerine 2 ay süreyle el konuldu. M.S’nin araci ise 2 ay trafikten men edilirken, sürücüler hakkinda trafik güvenligini tehlikeye sokmak suçundan adli islem baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile