Trafikte Araç Sikistiran Sürücüye Tepki Gösteren Genç Öldürüldü
Izmir’in Karabaglar ilçesinde trafikte baska bir araci sikistiran araç sürücüsünü darbettigi iddia edilen genç, tabancayla vurularak öldürüldü. Olayin ardindan kayiplara karisan zanli her yerde araniyor.
Olay saat 20.00 siralarinda Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9135/3 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Eski Izmir Caddesi’nde ilerleyen bir otomobil, baska bir aracin kendisini sikistirmasi sonucu sokaga girdi. Bu sirada sokakta bulunan Baris Korkmaz (21) ile yanindaki arkadasi sürücüye tepki gösterince aralarinda tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Korkmaz ve arkadasinin, sürücüyü darbettigi öne sürüldü.
Pes pese ates edip kaçti
2 kisi tarafindan darbedilen araç sürücüsü, belinden çikardigi tabanca ile Baris Korkmaz ve arkadasina ates açti. Korkmaz, vücuduna isabet eden mermilerin ardindan kanlar içerisinde yere yigilirken, süpheli tabancayi baska bir aracin altina atarak yaya bir sekilde olay yerinden kaçti. Çevredekilerin ihbari üzerine adrese gelen saglik ekiplerince ambulansa alinan agir yarali durumdaki Korkmaz, Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesine götürüldü. Yarali genç, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Korkmaz’in cenazesi, savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Öte yandan, Korkmaz’i vuran otomobil sürücüsünün kimliginin belirlenmesi için polis ekiplerince genis çapli sorusturma baslatildigi ve süpheliyi yakalamak için arastirmalarin sürdügü ögrenildi.



















