Trafikte Tartistigi Adami Esi Ve Kizinin Gözü Önünde Biçaklayarak Öldüren Sahis Tutuklandi

Trafikte Tartistigi Adami Esi Ve Kizinin Gözü Önünde Biçaklayarak Öldüren Sahis Tutuklandi

Antalya’da trafikte tartitigi otomobil sürücüsünü esi ve kizinin önünce biçaklayarak öldüren servis soförü tutuklandi. Zanlinin ifadesinde "Olay bir anda gerçeklesti. Ne oldugunu anlamadim ve hatirlamiyorum" dedigi ögrenildi.

Olay, gece saat 02.00 siralarinda Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi Yesilirmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Önder Çakir ile Neset G. trafik isiklarinda tartisti. Tartismanin sürdürdügü esnada Neset G., aracindan inerek yanindaki biçakla Önder Çakir’i sol gögüs altindan bir kez biçaklayip otobüsüyle olay yerinden kaçti. Önder Çakir’i kanlar içerisinde yerde gören esi Meryem Çakir ile 8 yasindaki kizi Zeynep Çakir durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarla olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekibi agir yarali olan Önder Çakir’i ambulansla özel bir hastaneye kaldirdi. Ameliyata alinan Çakir, yapilan tüm müdahalelere ragmen sabah saatlerinde hayatini kaybetti. Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, olay yerinden 07 YSL 38 otobüsüyle kaçan servis soförü Neset G.’yi yakalamak için çalisma baslatti. Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan gözaltina alinan katil zanlisi, saglik kontrolünün ardindan adliyeye sevk edildi.

Katil zanlisi, gazetecilerin "Neden öldürdünüz?" sorusunca cevap vermedi. Zanlinin ifadesinde "Trafikte tartisma yasadik. Önder Çakir kendi arabasindan indigi esnada elini beline götürünce tabanca ya da baska bir sey çikaracagini düsündüm. Olay bir anda gerçeklesti. Ne oldugunu anlamadim ve hatirlamiyorum" dedigi ögrenildi. Katil zanlisi, çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile