Trafikte Tartistigi Kisiyi Esi Ve Kizinin Gözü Önünde Biçaklayarak Öldüren Zanli Adliyeye Sevk Edildi

Trafikte Tartistigi Kisiyi Esi Ve Kizinin Gözü Önünde Biçaklayarak Öldüren Zanli Adliyeye Sevk Edildi

Antalya’da trafikte tartisma yasadigi servis soförü tarafindan esi ve kizinin gözü önünde biçaklanan Önder Çakir hayatini kaybetti. Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan gözaltina alinan katil zanlisi, saglik kontrolünün ardindan adliyeye sevk edildi. Katil zanlisinin gazetecilerin, "Neden öldürdünüz" sorusunca cevap vermemesi dikkatlerden kaçmadi. Diger taraftan olayin sonrasina yasananlar ise cep telefonu kamerasi tarafindan kaydedildi.

Olay, gece saat 02.00 siralarinda Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi Yesilirmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre; Önder Çakir ile Neset G. trafik isiklarinda tartisti. Tartismanin sürdürdügü esnada Neset G. aracindan inerek yaninda tasidigi biçakla Önder Çakir’in sol gögüs altindan 1 kez biçakladi ve otobüsüyle olay yerinden kaçti. Önder Çakir’i kanlar içerisinde yerde gören esi Meryem Çakir ile 8 yasindaki kizi Zeynep Çakir durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarla olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekibi agir yarali olan Önder Çakir’i ambulansla özel bir hastaneye kaldirdi. Ameliyata alinan Çakir, yapilan tüm müdahalelere ragmen sabah saatlerinde hayatini kaybetti.

Cinayet büro ekipleri yakaladi

Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, olay yerinden 07 YSL 38 otobüsüyle kaçan servis soförü Neset G.’yi yakalamak için çalisma baslatti. Ekipler, gözaltina alinan Güçlü’nün, ifadesini almak üzere karakola götürdü. Cinayet zanlisi Güçlü, ifadesinin ardindan adliyeye sevk edilecek. Hayatini kaybeden Çakir’in cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Antalya Adli Tip Kurumu Morgu’na kaldirildi. Çakir’in esi Meryem ile kardesi Öner Çakir ve yakinlari morgda islemleri tamamlanan Önder Çakir’in cenazesini Burdur’da defnetmek için teslim aldi.

"Sonrasinda iniyor ve oldugu gibi biçagi sapliyor"

Cenazenin alinmasinin ardindan morg çikisinda konusan Önder Çakir’in kardesi Öner Çakir, "Kardesim aksam esi ve çocuguyla evine giden adam. Kirmizi isikta duruyor, yesil yanar yanmaz arkasindan duran araç kornaya basarak, selektör yapmis. Kardesim de elini kaldirmis el isareti yapmis, karsi taraf ne dedi Allah bilir. Sonrasinda iniyor ve oldugu gibi biçagi sapliyor. Ne vurma var, ne bir sey var. Gidiyor biçagi sapliyor ya, dövüsürsün kavga edersin, dersin ki bu adam gitti direkt olarak biçagi sapladi. Biçagi gögsünün oldugu yere kalbine saplamis" dedi.

Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan gözaltina alinan katil zanlisi, saglik kontrolünün ardindan adliyeye sevk edildi. Katil zanlisinin gazetecilerin, "Neden öldürdünüz" sorusunca cevap vermemesi dikkatlerden kaçmadi. Diger taraftan olayin sonrasina yasananlar ise cep telefonu kamerasi tarafindan kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile