Trafikte Tartistigi Sürücüye Biçak Çekti, Hakaretler Savurdu

Trafikte Tartistigi Sürücüye Biçak Çekti, Hakaretler Savurdu

Pendik’te bir sürücü, trafikte tartistigi tir sürücüsüne biçak çekti, hakaretler savurdu. O anlar tir sürücüsü tarafindan cep telefonu kamerasiyla kaydedildi.

Olay, Pendik’te Harmandere Mahallesi’nde saat 16.40 siralarinda yasandi. Iddiaya göre, bir otomobil sürücüsü, yol verme nedeniyle tir sürücüsü Fatih Karaçoban ile yolda tartisti. Otomobil sürücüsü tirin önünü keserek durdurdu. Iki sürücü arasindaki tartismanin alevlenmesiyle otomobil sürücüsü aracinin torpidosundan biçak alarak geri döndü. Tir sürücüsü, aracindan inmeden o anlari cep telefonu ile kayda aldi. Çevredeki vatandaslar ise taraflari sakinlestirerek tartismayi sonlandirmaya çalisti. Biçakli sahsin aracina binip uzaklasmasiyla tartisama sonlandi.

Tir sürücüsü Fatih Karaçoban, "Pendik Harmandere Mahallesi’nde kirmizi isik sonrasi ben tir ile seyir halindeyken otomobil sürücüsü ortadan sollamaya çalisti. Önümden ya da arkamdan degil tirin ortasindan, ‘ne yapiyorsun’ dedigimde benimle tartisarak, küfürler savurarak biçak çekti. Daha sonra arkadaki araçtan 2 kisi gelerek onu götürmeye çalistilar. Onlarin da onunla beraber olduklarini düsünüyorum, onlar da küfürler savurdu. Araçta içki siseleri var. Alkollü kafasi güzel, ne dedigini bilmiyor bana biçak çekti. Gerekli cezayi almasini istiyorum. Karakola giderek sikayetçi olacagim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile