Trafikte Yanlislikla Esini Öldüren Sürücünün Ifadesi Ortaya Çikti

Trafikte yanlislikla esini öldüren süpheli adamin savciliktaki ifadesi ortaya çikti. Tutuklanan Cevdet Dündar, yolda giderken bir vatandasa yol vermek için durdugunu arkadan gelen ve yaninda araci ile duran Halit K.’nin kendisine küfür ettigini ileri sürdü.

Süpheli Cevdet Dündar, Ankara’nin Yenimahalle ilçesinde 3 Agustos tarihinde trafikte seyir halindeyken ’yol verme’ tartismasi nedeniyle Halit K. ve oglu A.K ile tartisti. Yasanan olay neticesinde silahiyla karsi tarafa ates açan süpheli Dündar, yanlislikla esini gögüs bölgesinde vurdu. Esi hayatini kaybederken süpheli Dündar adliyeye sevk edildi. Savciliktaki ifadesi ortaya çikan süpheli, yolda seyir halindeyken engelli bir vatandasa yol vermek için durdugunu, arkadan gelen ve yaninda araci ile duran Halit K.’nin kendisine küfür ettigini ileri sürdü. Süpheli Dündar daha sonra Halit K.’nin, araçtan inerek yanina geldigini ve kapiyi açarak kendisine vurmaya basladigini iddia etti.

“Kendimi korumak amaciyla tabancayi çikardim”

Kendisini korumak amaciyla silahina davrandigini iddia eden Dündar, "Elinde siyah veya füme renkli bir sey vardi, ben biçaga benzettim. Kendimi korumak amaciyla tabancayi çikardim. Bu esnada Halit K., benim karnima ve gözüme yumruk atti. Ben de tabancanin namlu ucundan tutarak kabzasi ile Halit K.’nin kafasina birkaç kez vurdum. Namlu yönü benden tarafta degildi. Sahis, silahi elimden almaya çalistigi esnada tabanca ates aldi. Sonra sahis beni yere düsürdü, tabanca elimdeydi. Tabancayi almaya çalistigi esnada tabanca bir kez daha ates aldi. Halit K., elimden silahi almaya çalistigi esnada elimi isirdi. Daha sonra çevreden ’bayan vuruldu’ seslerini duydum. Ancak Halit K.’nin oglu A.K. beni tekmelemeye basladi ve sirtima bastirdi. Daha sonra ben esimin yanina kostum. Silahi kimseye vermedim. Arabanin içine attim. Benim niyetim, sahislardan kendimi korumakti. Tabancayi korkutmak amaciyla çikarmistim. Kimseyi vurma niyetim yoktu. Vurmak istesem iki sahsi çok rahat vurabilirdim. Yasanan olaydan dolayi pismanim, esimi kaybettim ve magdurum. Sahislardan davaci ve sikayetçiyim" ifadelerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile