Kirikhan Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli Trafik Denetleme Büro Amirligi 2918 sayili Karayollari Trafik Kanunu’na istinaden eksikleri olan 2 bin adet motosikleti trafikten men etti. Trafikten men edilerek muhafaza altina alinan ve 1 yildir sahipleri tarafindan eksikleri giderilmedigi için alinmayan 2 bin motosiklet, Milli Emlak Müdürlügü, Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ve otopark görevlilerinden olusan komisyon gözetiminde Kirikkale’den gelen MKE yetkililerine teslim edildi. Vinç yardimiyla iki kamyona yüklenen motosikletlerin MKE tarafindan silah endüstrisinde degerlendirilecegi ögrenildi.
Motosikletlerin kamyona yüklenmesi esnasinda otoparkin bulundugu sokak trafige kapatildi. Polis, komisyonun rahat çalismasi ve disaridan müdahale olmamasi için genis güvenlik önlemi aldi.
Trafikten Men Edilen Motosikletler Silah Endüstrisinde Kullanilacak
Hatay’da trafikten men edilen 2 bin motosiklet, silah endüstrisinde kullanilmak üzere Makina Kimya Endüstrisi’ne (MKE) gönderildi.



















