Traktör Sürücülerine Reflektör Ve Yelek Dagitildi

Traktör Sürücülerine Reflektör Ve Yelek Dagitildi

Manisa’nin Kula ilçesinde Trafik Haftasi etkinlikleri kapsaminda Ilçe Jandarma Komutanligi’na bagli trafik timleri traktör sürücülerine reflektör ve yelek dagitilarak bilgilendirmeler yapildi.

Kula’da 4-10 Mayis Trafik Haftasi etkinlikleri kapsaminda Kula Ilçe Jandarma Komutanligi’na bagli trafik timleri, Kula Ziraat Odasi ve Sandal Mahalle Muhtarligi’nin organizesinde traktör sürücülerine yönelik seminer düzenlendi.

Trafik güvenligi egitim plani çerçevesinde Sandal ve bölgesindeki mahallelerde bulunan traktör sürücülerine yönelik düzenlenen seminerde jandarma trafik timleri bilgilendirici brosürler dagitip traktör sürücülerinin trafikte dikkat etmesi gereken konularda uyarilarda bulundu. ‘Reflektif yelek giy, görünür ol’ sloganiyla trafikte görünürlüge ve can güvenligine dikkat çeken trafik timleri, seminer sonunda traktör sürücülerine reflektör ve yelek dagitti.

Ziraat Odasi Baskani Nuri Topal ve Sandal Mahalle Muhtari Ahmet Gökçe de dagitilan reflektörlerin traktörlerin görünür bir noktasina montajlanmasini ve yelek dagitilmasini sagladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile