Trakya Üniversiteler Birliği Toplantısı ÇOMÜ'de Yapıldı

ÇANAKKALE - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin de (ÇOMÜ) üyesi olduğu Trakya Üniversiteler Birliğinin (TÜB) "7'nci Üst Kurul Toplantısı", Çanakkale'de gerçekleştirildi.

Toplantıda, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük'ün katıldığı toplantıda ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Prof. Dr. Mirza Tokpunar ile Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent Genç ve Genel Sekreter Sami Yılmaz da yer aldı.

Alt kurullara ait değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda yedi farklı dilde hazırlanan ve basımı gerçekleştirilen TÜB Kataloğu'nun güncellenmesi kararlaştırıldı.

2015-2016 eğitim öğretim yılında TÜB üyesi üniversitelerin ortak gerçekleştirecekleri sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile bilimsel toplantıların da ele alındığı toplantıda TÜBİTAK, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Projeleri konusunda eğitim toplantıları ile üniversite-sanayi işbirliği toplantıların yapılarak "Proje Günleri"nin düzenlenmesine karar verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile