Transanatolia Tekstil Ürünlerini Moda Tasarim Bölümü Ögrencileri Tasarlayacak

13 yildan bu yana yerli ve yabanci yüzlerce sporcunun katildigi uluslararasi bir ralli yarisi olan TransAnatolia, kendi alaninda bir ilki gerçeklestirerek tekstil ürünleri için özel bir tasarim yarismasi düzenledi.

Anadolu’nun tarihini, dogal güzelliklerini ve essiz kültürünü barindiran rotalariyla 2010 yilindan bu yana katilimcilarina unutulmaz anlar yasatan TransAnatolia Rally Raid için geri sayim baslarken, TransAnatolia bu yil bir yenilige daha imza atiyor. TransAnatolia tekstil ürünlerini moda tasarim bölümü ögrencilerine tasarlatacak.

TransAnatolia Genel Koordinatörü Burak Büyükpinar, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, "TransAnatolia’nin tekstil malzemeleri sporcular tarafindan her yil oldukça ilgi görüyor ve keyifle uzun yillar kullaniliyor. Bu yil moda tasarim bölümlerinde okuyan ögrencilerin motor sporlari dünyasina bakislarini görebilmek için bir tasarim yarismasi düzenlemeye karar verdik. Muazzam isler çikacagina inancimiz tam, tasarimlari heyecanla bekliyoruz" dedi.

Kayitlarin açildigi tasarim yarismasinda son teslim tarihi 15 Nisan. Finale kalan 3 tasarim seti TransAnatolia sosyal medya hesaplari üzerinden 20 Nisan tarihinde halk onayina sunulacak. Yarismanin birincisi ise 1 Mayis’ta TransAnatolia web sitesi ve sosyal medya kanallari üzerinden açiklanacak.

Yarismada finale kalan 3 tasarima 10 bin TL degerinde hediye, finale kalan ve seçilen tasarim setini hazirlayan ögrenciye de 40 bin TL veya degerinde hediye verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile