Tribün Için 150 Bin Lira Bagista Bulundular

Tribün Için 150 Bin Lira Bagista Bulundular

Alapli Çatak Köyü’nde her bayram geleneksel olarak düzenlenen ve bölgede ilk defa futbol turnuvasi sampiyonuna dana hediye edilen turnuvanin sampiyonu belli oldu.

Toplamda 25 takimin katimiyla Ramazan Bayrami’ndan önce baslayan ve bir ay boyunca devam eden turnuvanin grup ve eleme maçlarinin ardindan finale çikan Elesler Köyü ile Eregli Gemi finale çikmaya hak kazandi. Alapli Çatak Köyü futbol sahasinda yüzlerce taraftarin katildigi final maçinda karsi karsiya gelen iki takim finale yakisir bir mücadele ortaya koydular. Maçin orta hakemi Kocaeli Bölgesi Il Hakemi Seda Bayram yapti. Ilk yarisi 1-1 tamamlanan maçin ikinci yarisinda buldugu golle skoru 2-1 yapan Eregli Gemi turnuvanin sampiyonu oldu ve turnuvanin dana ödülünü almaya hak kazandi.

Maçin ardindan ödül töreni geçildi ve turnuvanin 3. Olan takimi Cambazli Köyü’ne maçin orta hakemi Seda Bayram tarafindan 3.’lük kupasi takdim edildi. Ikinci olan takimina ise kupa ve madalyalari Alapli Belediye Baskan Vekili Yasar Çevik tarafindan verildi.

Sampiyon olan takima ise kupa ve madalyalari Alapli Kaymakami Selçuk Köksal tarafindan taktim edildi.

Kupa töreni sirasinda konusan Alapli Kaymakami Selçuk Köksal sunlari söyledi;

“Turnuvaya katilan tüm takimlari tebrik ediyorum. Turnuvanin sampiyonu Eregli Gemi olmustur. Kendileri hem buraya yapilacak olan tribüne maddi destek olma sözü vermislerdir hem de dügün yapacak olan arkadaslarina ödülü hediye etmislerdir. Iki ayri bir güzellige imza atmislardir. Eregli Gemi her zaman devletimizin yanindalar. Bu organizasyonda basindan sonuna kadar emegi bulunan herkese çok tesekkürlerimi sunuyorum."

Eregli Gemi yetkileri kupa töreninde yaptiklari açiklamada sahaya yapilacak olan tribün için 150 bin lira bagista bulundular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile