TRT Avaz Yaz Döneminde İddialı Bir Yapımı Daha İzleyicilerle Buluşturuyor

TRT Avaz Yaz Döneminde İddialı Bir Yapımı Daha İzleyicilerle Buluşturuyor

TRT AVAZ’da yayına girecek olan “Türk Adası” adlı program, izleyicilere birçok ilki ve sürprizi de yaşatacak.

Programda 5 ülkeden 5 çiftin hem birbirleriyle hem de çetin doğa koşullarıyla mücadelesi yer alacak. Adada Azerbaycan, Bosna Hersek, Kazakistan, Kırgızistan ve Türkiye’den 5 çift yarışacak. Çiftler hem birbirleriyle hem de zorlu doğa koşulları ile mücadele edecek. 40 dereceyi bulan sıcaklığın biraz zorlayacağı yarışmacılar, aç kalmayacaklar ama yiyecekleri sınırlı olacak.

Türk Adası ekibi program boyunca izleyicilere hem heyecanlı yarışmalar hem de görsel bir şölen sunacak. Yarışmada eleme olmayacak. 5 çift 52 yarışta ter dökecek. Çiftler her yarıştan puan alacak. Hedef, 13 bölümün sonunda en yüksek puanı alıp zirveye çıkmak. 52 yarışmanın ardından en yüksek puanı alan çift, lüks bir otomobilin de sahibi olacak.

Programın sunucusu, Seksenler dizisinde canlandırdığı Pastacı Sami karakteriyle ünlenen Berat Yenilmez olacak. Türk Adası, 15 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de ilk bölümüyle ekrana gelecek. 14 Ağustos Cuma günü saat 20.00’de ise programın gala özel yayını TRT AVAZ’da yayına girecek.

Türk Adası, haftanın 3 günü (Salı, Perşembe, Cumartesi) TRT AVAZ ekranlarında izleyicilerle buluşacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile