Tse İl Temsilcisi Özer'den Vali Kocatepe'ye Ziyaret

Tse İl Temsilcisi Özer'den Vali Kocatepe'ye Ziyaret

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kütahya İl Temsilcisi İlhan Özer, 'Tüketici Hakları Günü' nedeniyle Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

  Ziyarette , Kütahya TSE adına yaptıkları çalışmaları aktaran Özer , Valilik tarafından öğrencilerin ve vatandaşların bu konuda bilinçlenmesi açısından verilecek her türlü göreve hazır olduklarını ifade etti .
Tüketicilerin bilgilenmelerine yönelik olarak il merkezimizde ve ilçelerde devamlı olarak toplantılar düzenlenmekte olduğunu ifade eden Vali Kocatepe ' de ayrıca valiliğin ' www . kutahya . gov . tr ' ile Sanayi Ticaret İl Müdürlüğü ' nün ' www . kutahyasanayiticaret . gov . tr ' isimli web sayfalarından tüketicilerin her türlü bilgiyi almalarının mümkün olduğunu ifade etti .
Tüketeci sorunlarının çözülemediği durumlarda Tüketici Mahkemeleri ' ne veya Tüketici Mahkemelerinin bulunmadığı yerlerde bu konuda görevlendirilmiş bulunan Asliye Hukuk Mahkemeleri ' ne müracaat edebildiklerini belirten Vali Kocatepe , " İl Merkezinde Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğüne ve İlçelerde İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyetlerine intikal eden tüketici şikayetleri , 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve bu Kanuna dayanılarak Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ' nca düzenlenen yönetmelikler , tebliğler ve genelgeler doğrultusunda incelenerek mümkün olan en kısa zamanda sonuçlandırılmasına çalışılmaktadır " dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile