TSOF Baskani Apaydin Açiklamasi 'Yeni Yil Soför Camiamiza Bolluk Getirsin'

TSOF Baskani Apaydin Açiklamasi 'Yeni Yil Soför Camiamiza Bolluk Getirsin'

Türkiye Soförler ve Otomobilciler Federasyonu (TSOF) Baskani Fevzi Apaydin, “2024’ün kamyoncu, taksici, otobüsçü, dolmusçu, servisçi, halk otobüsçü, nakliyeci esnafimiz ve tüm soför camiasina hayirla ve huzurla gelmesini, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

Türkiye Soförler ve Otomobilciler Federasyonu Baskani Fevzi Apaydin, 2024 yilinin tüm Türkiye’ye hayirli olmasini temenni ettigi bir mesaj yayinladi. Apaydin, mesajinda 2023’te Türkiye’nin büyük zorluklar atlattigini belirterek, sunlari kaydetti:

“Pek çok dogal afet ile vatandaslarimiz mallarini, esnaf ve sanatkarlarimiz ekmek teknelerini kaybetti. Cumhuriyetimizin 100. yilini bu olaylardan dolayi buruk geçirdik. Dünyada ise mazlum sivillerin öldürüldügü, çocuklarin katledildigi bir yil oldu. Camiamiz olarak; yeni yilda bu tür olaylarin son bulmasini, soför esnafimizin tüm sorunlarinin giderilmesini temenni ediyor, 2024’ün kamyoncu, taksici, otobüsçü, dolmusçu, servisçi, halk otobüsçü, nakliyeci esnafimiz ve tüm soför camiasina hayirla ve huzurla gelmesini, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile