Tşof Başkanı Apaydın‘dan Sınav Uyarısı

Tşof Başkanı Apaydın‘dan Sınav Uyarısı

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, bu hafta sonu yapılacak Seviye Belirleme Sınavı dolayısıyla şoför esnafının korna, siyasi partilerin seçim otolarının ise ses yayınlarını yapmamalarını istedi.

Apaydın, 4-5 Haziran 2011 tarihlerinde ülke genelinde bu yıl 7. sınıflardan 1 milyon 95 bin öğrencinin, 8. sınıflardan ise 1 milyon 68 bin 139 öğrencinin Seviye Belirleme Sınavı‘na gireceğini hatırlattı. Sınav günü trafiğin sıkışabileceğini kaydeden bunun için gerekli tedbirlerin alınmasını talep eden Apaydın, "Toplamda 2 milyon 163 bin 142 öğrenci sınava girecektir. Tüm şoför esnafından ve araç sürücülerinden okul önlerinde ve yakınlarında klakson ve korna çalmamaları öğrencilerimizin yararına

olacaktır. Ayrıca, 12 Haziran‘da yapılacak olan genel seçimler nedeniyle propaganda çalışmalarını her geçen gün hızlandıran adaylarımızın da aynı şekilde sınav saatleri okul önlerinde ve yakınlarında müzik açmamaları ve korna çalmamaları öğrencilerimizin geleceği için çok önemli" dedi.

4-5 Haziran‘da yapılacak SBS nedeniyle okul önlerinde emniyet yetkililerinin tedbir almalarını da isteyen Apaydın, "Çocuklarımızın geleceğini etkileyecek olan bu sınavlarda çocuklarımızın emeklerinin boşa gitmemesi için bu önlemlerin zaman kaybetmeden acilen alınması ve uygulanması gerekmektedir" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile