TSOF Baskani Apaydin, Tüm Soförlere Asi Olma Çagrisi Yapti

TSOF Baskani Apaydin, Tüm Soförlere Asi Olma Çagrisi Yapti

Türkiye Soförler ve Otomobilciler Federasyonu (TSOF) Baskani Fevzi Apaydin, okullarin açilmasina az zaman kala kesintisiz bir egitim dönemi için asi tavsiyesinde bulunarak, “Tüm ticari araç sahibi ve soförleri basta olmak üzere özellikle okul servisi soförleri, yaninda çalisan personellerini asi olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandi.

TSOF Baskani Fevzi Apaydin, 6 Eylül 2021’de yüz yüze egitimin baslamasi haberine iliskin görüslerine yer verdigi yazili açiklama yapti. Apaydin açiklamasinda, okul servis araçlarinin neredeyse 2 yildir kontak açamadigini belirterek, “Pandemi döneminden en çok olumsuz etkilenen kesimlerin basinda kuskusuz okul servis araçlari geliyor. Neredeyse 2 yildir kontak açamayan okul servis araçlarimiz, okullarin açilacagi günü sabirsizlikla bekliyor. Tekrar okullarin kapanmasinin gündeme gelmesi asla istenmeyen bir durum. Tasimali egitim sisteminde ihalelerin, plan programlarin, kayitlarin basladigi bu süreçte, tekrar bir kapanma olmamasi ve toplum sagligi için Saglik Bakanligi ve Bilim Kurulumuzun tavsiyelerine uyarak, taksici, dolmusçu, halk otobüsçü gibi tüm ticari araç mensubu soför esnafimizin yani sira özellikle okul servis araçlarinin soförleri ve yanlarinda çalisan personellerini asi olmaya davet ediyorum. Biz soför esnafi olarak asilanmanin artmasi için ögrenci velilerine de örnek teskil etmis olacagiz. Bu sektörde çalisan yüz binlerce kisi, aileleriyle milyonlara ulasan bir sayidan bahsediyoruz. Dolayisiyla toplum olarak bu süreçten kurtulabilmemiz için egitim sektörüyle baglantili olan tüm soför esnafimiz ile okul servisinde çalisan personeller bu çagrimizi dikkate alarak hem kendi sagliklari hem çocuklarin sagliklari için asi olmayi ertelememeli” degerlendirmesini yapti.

Okullarin açilmasina az zaman kala kesintisiz bir egitim dönemi için asi tavsiyesinde bulunan TSOF Baskani Fevzi Apaydin, “6 Eylül 2021’de yüz yüze egitimin baslayacagi müjdesi özellikle servisçi esnafimizi mutlu etti. Bu mutlulugun sürmesi ve kesintisiz bir egitim ögretim dönemi geçirmek için tüm ticari araç sahibi ve soförleri basta olmak üzere özellikle okul servisi soförleri, yaninda çalisan personellerini asi olmaya davet ediyoruz. Hem milyonlarca ögrenci ile ayni ortamda bulunacak olan esnafimiz, hem de o ögrencilerin sagligi için, bu asi davetinin karsilikli bir sorumluluk niteligi tasidigini unutmayalim. Asi seferberligine hep beraber katilmaliyiz” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile