TSOF Baskani Fevzi Apaydin, Soför Esnafina Asi Olmalari Çagrisinda Bulundu

Türkiye Soförler ve Otomobilciler Federasyonu (TSOF) Baskani Fevzi Apaydin, ticari araç mensubu soför esnafiyla özellikle okul servis araçlarinin soförleri ve personelini asi olmaya davet etti.

Apaydin, yazili açiklamasinda, okullarin açilmasina az zaman kala kesintisiz bir egitim dönemi için asi tavsiyesinde bulundu.

Yüz yüze egitimin 6 Eylül'de baslayacagi müjdesinin özellikle servisçi esnafini mutlu ettigini ifade eden Apaydin, okul servis araçlarinin neredeyse 2 yildir kontak açamadigini hatirlatti.

Apaydin, okullarin kapanmasinin tekrar gündeme gelmesinin asla istenmeyen bir durum olduguna isaret ederek, sunlari kaydetti:

"Tasimali egitim sisteminde ihalelerin, plan programlarin, kayitlarin basladigi bu süreçte, tekrar bir kapanma olmamasi ve toplum sagligi için Saglik Bakanligi ve Bilim Kurulumuzun tavsiyelerine uyarak, taksici, dolmusçu, halk otobüsçü gibi tüm ticari araç mensubu soför esnafimizla özellikle okul servis araçlarinin soförleri ve yanlarinda çalisan personellerini asi olmaya davet ediyorum. Biz soför esnafi olarak asilanmanin artmasi için ögrenci velilerine de örnek teskil etmis olacagiz."

Sektörde çalisanlarin aileleriyle birlikte milyonlarca kisi oldugunu vurgulayan Apaydin, toplum olarak bu sürecin atlatilabilmesi için egitim sektörüyle baglantili olan tüm soför esnafindan asi çagrisini dikkate almalarini, kendi sagliklari ve çocuklarin sagliklari için asi olmayi ertelememelerini istedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile