TSYD Malatya Subesi Için Onay

TSYD Malatya Subesi Için Onay

Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD)kongresinde Malatya Subesi kurulmasi için genel kurul oybirligiyle karar aldi.

Istanbul’da yapilan TSYD tüzük tadilat kongresinde gerekli tüzük degisiklikleri kabul edildi. Genel kurulda 45 kongre üyesinin imzaladigi önerge ile TSYD Malatya Temsilciliginin tüzükte öngörülen üye sayisina ulastigi belirterek, Malatya Temsilciliginin Sube olmasi için karar alinmasi istendi. Genel kurul tüm üyelerin oybirligiyle TSYD Malatya Subesi kurulmasi için onay verdi.

TSYD Malatya Temsilciliginin kurulmasi kararinin alinmasindan sonra genel kurulda konusan TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner, “TSYD Genel kurulunun almis oldugu oybirligi karari beni heyecanlandirdi. Malatya Subesini kurarak sizlerin verdigi güvene layik olmak için arkadaslarimizla çalisacagiz. TSYD kapilarini Anadolu’ya ve Malatya’ya açan TSYD yönetici ve üyelerine tesekkür ediyoruz. Malatya olarak bu kararinizla daha güçlü bir TSYD Subesi olmak için çaba sarf edecegiz” dedi.

Güner, TSYD Subesi için önce üyelerin bir toplanti yaparak geçici bir yönetim seçecegini ardindan da olagan kongre karari alacagini bildirdi.

TSYD Genel Baskani Oguz Tongsir de Malatya Temsilciliginin Sube olmayi hak ettigini vurgulayarak, Anadolu’da yeni subeler açilmasi için çalismalarin sürecegini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile