TTNET ucuz bilgisayar ve internet ile kırsala açılıyor

DÜNYANIN en büyük 10'uncu ADSL servis sağlayıcısı olan TTNET'in kullanıcı sayısı 6 milyonu geçti. İnternet se...

DÜNYANIN en büyük 10'uncu ADSL servis sağlayıcısı olan TTNET'in kullanıcı sayısı 6 milyonu geçti. İnternet servis sağlayıcısı internet kullanımın yaygınlaştırmak için günde1 liraya internet ve ayda 27 liraya dizüstü bilgisayar vermek için harekete geçti. TTNET'in Ipsos KMG araştırma şirketine yatırdığı "PC ve İnternet Penetrasyon Çalışmasına" göre Türkiye'deki nüfusun yalnızca yüzde 41'nin bilgisayarı var. Yüzde 32'sinin de internet bağlantısı bulunuyor. Araştırma internet erişiminin önündeki en büyük engelin yüksek fiyatlar olduğunu ortaya koydu. Bu sorunu aşmak için günde 1 liraya internet hizmetini başlattıklarını açıklayan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "Finansal sorunu aşmak için bilgisayar ve internet kullanımının önündeki bariyerleri kaldırıyoruz. İlk adımı ayda 1 liraya ADSL bağlantısı, ücretsiz modem ve günlük 1 lira ücretle attık. Şimdi ayda 27 liraya dizüstü bilgisayar ile bilgisayar sorununu çözeceğiz" diye konuştu. Yılmaz, "İnternetin faydalarını daha iyi anlatmamız gerekiyor. İnsanlara internet kullanmanın yaratacağı üretkenliği anlatacağız" dedi.

ÜRÜN SAYISINI ARTTIRIYORUZ
Müşterilerinin gösterdiği büyük ilginin doğru yolda olduklarının ispatı olduğunu belirten Tahsin Yılmaz, 'Günlük İnternet Paketi' ile internet penetrasyonunda kentsel ve kırsal kesim arasındaki uçurumu da azaltmayı hedeflediklerini söyledi. Yımaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Günlük İnternet Paketi'miz, hiç internet bağlantısı olmayanlara ekonomik güçleri çerçevesinde internete bağlanma olanağı sunması açısından önemli. Günlük İnternet, Bilgisayar ve diğer kampanyalarımızla birlikte 6 milyona ulaşan abone sayımızın gelecekte daha da artacağına inanıyor, müşterilerimize hak ettikleri kalitede hizmet sunmaya devam edeceğimizi taahhüt ediyoruz." Yılmaz sadece ADSL değil, fiber gibi hızlı interenet bağlantısı ve Tivibu içerik servislerine odaklanarak daha fazlasını da isteyen müşterilere de hizmet götürdüklerini sözlerine ekledi.

EN BÜYÜK 10. OPERATÖRÜZ
TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, dünyanın en büyük onuncu internet servis sağlayıcı şirketi olduklarını belirterek, "Yeni yatırımlarla yerimizi daha da yukarılara taşımayı ve konumumuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.



Sabah
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile