TTSO Meclis Başkanı Ulusoy'un Açıklaması

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, bayramlar halkın geçmişi ve geleceği ile kurduğu en güçlü bağları oluşturduğunu bildirdi.

Ulusoy, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile Ramazan Bayramı dolayısıyla ortak yayımladığı kutlama mesajında, bayramların birlik ve beraberliğin kucaklaşması olarak görülmesi gerektiğini belirterek, Türkiye'nin de bu anlayışla bir Ramazan Bayramı kutlaması dileğinde bulundu.

Ramazan Bayramı'nın bir başka özelliğinin de dargınların barışması olduğunu ve bu fırsatın kaçırılmaması önerisinde bulunan Ulusoy, şöyle devam etti:

''Bayramlar halkımızın geçmişi ve geleceği ile kurduğu en güçlü bağları oluşturmaktadır. Toplumların bir arada huzur ve güven içinde yaşamasının kaynağı birbirine kaynaşmadır. Bayramlar bize birbirimize kaynaşma verir. Ülkemizin de her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı'nda da birbirine sarılarak kaynaşmasını diliyoruz. Başta TTSO üyeleri olmak üzere iş dünyamız ve halkımızın Ramazan Bayramı'nı huzur içinde geçirmesi en büyük teminimizdir.''

Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile