'TÜBITAK 4006 Bilim Fuari' Göz Doldurdu

'TÜBITAK 4006 Bilim Fuari' Göz Doldurdu

Kula Vali Muzaffer Ecemis Ortaokulu ögrenci ve ögretmenleri tarafindan düzenlenen ve Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir ile protokol üyelerinin katildigi törenle açildi.

Kula Vali Muzaffer Ecemis Ortaokulu ögrenci ve ögretmenleri tarafindan hazirlanan, birbirinden degerli ve önemli projelerin yer aldigi ‘TÜBITAK 4006 Bilim Fuari’ ötenle açildi. Açilisini Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir ve protokol üyelerinin yaptigi sergide danisman ögretmenler ve projedeki ögrenciler, programa katilanlara projelerin nasil gelistirildigini ve çalisma yöntemlerini anlatti. Sergideki ürünleri tek tek inceleyen Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir, projenin yapim ekibindeki ögrencilerden bilgiler aldi.

TÜBITAK tarafindan desteklenen bilim fuarlariyla ögrencilerin hayal güçlerinin gelistigini ve merak duygularinin kesfedildigini dile getiren Kaymakam Özdemir, ögrencilere bilim ve teknolojiyi daha çok sevdiren projelerin üzerinde durulmasi gerektigini söyledi.

Kula’daki Bilim ve Sanat Merkezi(BILSEM) basta olmak üzere tüm okullarda bu tür çalismalarin devam edecegini dile ifade eden Kaymakam Özdemir, fuarda emegi geçen ögrenci, ögretmen, idareci ve ögrenci velilerine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile