TÜBITAK KMÜ'nün 16 Projesine Destek Verecek

TÜBITAK KMÜ'nün 16 Projesine Destek Verecek

TÜBITAK Bilim Insani Destek Programlari Baskanligi (BIDEB) tarafindan yürütülen “2209-A Üniversite Ögrencileri Arastirma Projeleri Destekleme Programi” 2023 Yili 2. Dönem çagrisi destek sonuçlarini açiklandi.

2209-A Programi 2023/2. dönem çagri sonuçlarina göre Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) 16 projesi destek almaya hak kazandi. ’2209-A Üniversite Ögrencileri Arastirma Projeleri Destekleme Programi’ kapsaminda yapilan basvurular sonucunda Edebiyat Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Çakir, Mühendislik Fakültesi Dr. Ögretim Üyesi Güliz Toz ve Dr. Ögretim Üyesi Cemaleddin Simsek, Saglik Bilimleri Fakültesi Dr. Ögretim Üyesi Orkun Erkayiran, Dr. Ögretim Üyesi Demet Çelik, Dr. Ögretim Üyesi Özlem Yilmaz Demirel ve Dr. Ögretim Üyesi Semsi Gül Yilmaz, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ögretim Görevlisi Hatice Çagla Özdamar, Spor Bilimleri Fakültesi Ögretim Üyeleri Prof. Dr. Murat Tekin, Prof. Dr. Mehmet Dalkiliç, Doç. Dr. Veysel Temel ve Doç. Dr. Erhan Devrilmez, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Ögretim Görevlisi Kutlu Çevik ile Tip Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Abdülhadi Cihangir Uguz’un danismanligini yaptigi 16 ögrenci projesi TÜBITAK tarafindan desteklenmeye layik görüldü.



“Kiymetli akademisyenlerimizi ve ögrencilerimizi tebrik ediyorum”

2209-A Üniversite Ögrencileri Arastirma Projeleri Destekleme Programi sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan degerlendirmelerde bulunan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgali, “Inovasyonun her geçen gün daha da önem kazandigi bir dönemde fikirleri ve çözüm önerileri ile yazdiklari projeleri ile TÜBITAK’tan destek almaya hak kazanan degerli ögrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Ögrencilerimizi bu dönemde yalniz birakmayan ve danismaligi yapan kiymetli hocalarimiza da ayrica tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile