Tüfenkci Açiklamasi 'Masalar Kurup Masalarin Altina Saklanmaya Çalisanlar Var'

Tüfenkci Açiklamasi 'Masalar Kurup Masalarin Altina Saklanmaya Çalisanlar Var'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, mahalle ziyaretinde yaptigi konusmada ülkenin birligi ve bekasini bozmak isteyenlerin oldugunu belirterek, ziyarette yaptigi konusmada, “Vatandaslarimizin daha refah içerisinde yasasin istiyoruz” dedi.

Tüfenkci, partililerle birlikte Malatya’nin Darende Ilçesi Karabayir Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette açiklamalarda bulunan Milletvekili Tüfenkci, Türkiye’nin zor zamanlardan geçtigini ifade ederek, "Bir yandan terörle mücadele ederken, bir yandan uluslararasi krizleri çözme, dünyanin tahil krizinden çikmasi noktasinda Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in nasil mekik dokudugunu hep beraber görüyoruz. Allah’a Hamdolsun öyle bir lidere sahibiz ki dünyadaki krizleri çözebilecek bir Cumhurbaskanimiz var. Bu anlamiyla dünya Cumhurbaskanimiza mütesekkir. Ülkemizde insanlarimiz rahat etsin diye sinirlarin ötesinde terörle mücadele ediyoruz. Sehitler veriyoruz. Rabbim bütün Sehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize uzun ömürler versin. Ülkenin birligi ve bekasi için oralarda canlarina ortaya koyanlar, terörle mücadele edenler bu topraklarda bir ve bütün yasamak için mücadele edenlerden Allah razi olsun. Bundan rahatsiz olanlar var, bunu bozmaya çalisanlar var. Masalar kurup masalarin altina saklanmaya çalisanlar var. Bütün bu oyunlara ragmen ben inaniyorum ki Karabayirli kardeslerim ve Malatyali hemsehrilerim bu oyunlari bozacak. Bir oyunuzla bu oyunlar Allah’in izniyle dün oldugu gibi bugün de onlarin basina geçmis olacak" dedi.



"Kayisimiz gerektigi gibi deger görüyor"

AK Parti’nin eser siyaseti yaptigini belirten Tüfenkci, "Biz vatandaslarimiz daha mutlu olsun daha refah içerisinde yasasin istiyoruz. Onun için Malatya’yi 6. Bölge Tesviklerinden faydalanir hale getirdik. Malatya Organizesinde de ciddi anlamda yatirimlar yapiliyor. Istihdamlar saglaniyor. Malatya kayisisi Malatya’li hemserilerimiz için önemli bir gelir kaynagidir. Onun için lisansli depolari yaptik. TMO’ya alimlar yaptirdik. Kayisiyi Avrupa’da cografi isaret alan üç üründen biri haline getirdik. Bu noktada son iki senedir de kayisimiz gerektigi gibi deger görüyor. Insallah görmeye de devam edecek. Dünyadaki pahalilik enflasyon ülkemizi de etkiliyor ama bunu yenecek de Cumhurbaskanimizin liderliginde Cumhur Ittifakidir. Dolayisiyla bizler çözümü de biliyoruz sorunlari da biliyoruz. Darende’nin sorunlarini da biliyoruz, Karabayir’in sorunlarini da biliyoruz. Karabayir’in genel sorunu su sorunu içme suyu ve sulama sorunu. Sulama ile ilgili Kooperatif kurmussunuz güzel bir girisim. Insallah bizler de destek olacagiz. Eger çözüm günes enerjisinde ise maliyetleri düsürme noktasinda elimizden gelen gayreti gösterecegiz. Sizler de takipçisi olacaksiniz. Içme suyu burasi için önemli ve kaynak da kit. Biraz önce MASKI Genel Müdürümüzle konustum yarin muhtarimizi bekliyor. Kendisi de bir hafta sonra buraya gelecek. Buraya hem mühendisler gelip baksin. Suyumuz var orada, sondaj vursunlar. Suyu buradaki evlere hanelere akitalim insallah" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile