Tugay Müzik Eurovision'da Türkiye'nin Adayi Oldu

Tugay Müzik Eurovision'da Türkiye'nin Adayi Oldu

Türkiye’de Eurovision adaylarindan birisi olan Belçikali Türk popçu Tugay Müzik gündemde yer aldi. Ünlü popçu, “Küçüklügümden beri müzige olan ilgim ve sevgim hiçbir zaman bitmedi. Eurovision adaylar arasinda daha önce Hadise içinde teklifler olusmustu. Bu sene tekrar Türk bir sanatçinin gündemde olmasi bizi mutlu etti" dedi.

Belçika’da dogmus olan Türk popçunun Eurovision adaylari arasinda yer almasi herkesi heyecanlandirdi. Çok heyecanli oldugunu belirten ünlü popçu, “Eurovision elbette ki her sarkicinin hayalidir. Tabii ki benim hayallerimden birisi de buydu. Aslen Belçika’da dogmus olsam bile ülkemi Eurovision içerisinde yer alan basarili sanatçilar arasinda temsil etmeyi çok istiyorum. Belçika’da bir Türk olarak taninan bir sanatçi olsam da Türkiye’de aday olmam oldukça gurur verici oldu. Simdiden bu kategoride yarismak için sarki hazirlamaya basladim. Ingilizce bir sarki hazirliyorum ancak sarkimin içerisinde Türkçe sözlere de yer verecegim, oldukça heyecanliyim” seklinde konustu.

Eurovision yarismasinda genç bir popçunun yer almasi da simdiden Türk halkini heyecanlandirdi. Tugay müzik olarak bilinen ünlü popçu “Ben 1990 senesinde Belçika’da dogdum. Genel olarak hayatimin çogunlugunda müzik ile ugrasiyorum. Sarkicilik küçük yaslardan itibaren ilgi duydugum bir alandi. Ilk olarak 7 yasinda müzige basladim. Hatta ilk olarak bu alanda ilahi söylemistim. Daha sonra kendimi bu alanda gelistirmeyi basardim ve farkli tarzlarda müzige yer verdim. Dogdugum andan itibaren müzik sevgisi daima içimde yer aldi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile