Tuğba'nın her seyinden haberdarım

Boşanmanın ardından Tuğba Coşkun'la ilk kez bir araya gelen Mehmet Ali Erbil, eski eşinin adının Önder Fırat'la aşk dedikodusuna karışmasını değerlendirdi: 'Önder aile dostumuzdur. Tuğba'nın hayatına ipotek koymadım.'



Boşanmanın ardından Tuğba Coşkun'la ilk kez bir araya gelen Mehmet Ali Erbil, eski eşinin adının Önder Fırat'la aşk dedikodusuna karışmasını değerlendirdi: 'Önder aile dostumuzdur. Tuğba'nın hayatına ipotek koymadım.'


Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile olaylı bir şekilde boşandığı eşi Tuğba Coşkun, The English International School'un Ortaköy Feriye Lokantası'nda düzenlediği yardım gecesinde bir araya geldi. Erbil, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi'ne yardım toplamak amacıyla düzenlenen gecenin sunuculuğunu üstlenirken, oğlu Ali Sadi de aynı gecede gösteri yapmak üzere sahneye çıktı. Ünlü şovmen, Ali Sadi'yle birlikte geceye katılan Tuğba Coşkun'la ayrılığın ardından ilk kez birlikte görüntülendi. Eski eşiyle ilgili soruları yanıtlayan Erbil, 'İki medeni insan gibi görüşüyoruz. Ayrılığımız tozpembe olmadı ama birbirimize olan kırgınlığımız yavaş yavaş geçiyor. Çünkü bir oğlumuz var. Tuğba'nın her şeyinden haberdarım. Ne zaman nereye gittiğini, nerede kaldığını biliyorum' dedi.


DOSTLUK DIŞINDA BİR ŞEY VARSA...
Tuğba Erbil'in adının aşk dedikodularına karıştığı işadamı Önder Fırat'la tatile çıktığı yönündeki haberleri de değerlendiren Erbil, 'Kendisi yıllardır tanıdığımız bir dostumuzdur. Aile dostumuz olduğu için, bizi kızının mezuniyetine de davet etti. Bu tür tesadüfler olabilir. Tuğba özgür bir kadın. Hiçbir şeye tepkim yok. Onun hayatına ipotek koyamam. Onun dışında bir şey oluyorsa zaten...' diye konuştu. Ünlü şovmen, 'Bekarlık nasıl gidiyor?' sorusuna ise, 'Alışmaya çalışıyorum, çok zorlanıyorum. Yeni bir ilişki için bir şey söyleyemem, hayat bu! Hayat nelere gebe' diye cevap verdi.

KENDİMİ BİLEN BİR KADINIM
TUĞBA Coşkun ise Önder Fırat'la aşk yaşadığı yönündeki haberlere tepki gösterdi. Coşkun, 'Oturmuşum, gezmişim tozmuşum, ne kadar ayıp şeyler bunlar! Bu konuda haber yapanları mahkemeye veriyorum. Bunlar çirkin şeyler. Ben bir çocuk annesiyim. Abuk sabuk haberlerin içinde yer almak istemiyorum. Ben kendimi bilen bir kadınım' diye konuştu.

Erçin DAĞ EYSEN


Akşam
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile