Tügiad Ankara ve Asiad Başkanı Aydın'dan Bayram Mesajı

Tügiad Ankara ve Asiad Başkanı Aydın'dan Bayram Mesajı

Türkiye Genç İşadamaları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı, Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, bayramların kırgınlık ve dargınlıkları geride bırakmak için önemli fırsat olduğunu belirterek, Ramazan Bayramı’nda birlik ve beraberlik içinde olunulması çağrısı yaptı.

Aydın, Ramazan Bayramı mesajında, sınırlı sayıdaki bayram günlerinin Türk ve İslam aleminde çok özel yeri olduğunu kaydetti.

Her ne kadar eski coşkusuyla yaşanmasa da dini bayramların halen bir araya gelme, büyükleri hatırlama, küçükleri sevindirme anlamına geldiğinin altını çizen Aydın, şöyle devam etti: “Bayramlar insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği günlerdir. Bu özel günlerde kaygıları, sıkıntıları bir kenara bırakarak bayramı layıkıyla kutlamalı ve gelecek nesillere aktarmalıyız. Bayramda gelin dargınlık ve kırgınlıkları unutalım. Birlik ve beraberlik duygularını pekiştirelim. Bayramlarda oluşan sinerjiyi önümüzdeki günlere de aktaralım, Ankara’nın ve ülkemizin kalkınması için el ele verelim. Kardeşlik bağlarının güçlendiği, ekonomimizin geliştiği daha refah içinde bir gelecek temennisiyle tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile