Tüm Bel-sen Genel Başkanı Karabük'e Geldi

Tüm Bel-sen Genel Başkanı Karabük'e Geldi

Tüm Belediye ve Yerel Hizmetleri Emekçileri Sendikası Genel Başkanı Vijdan Baykara ve MYK Üyesi Doğan Altun Karabük'e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Karabük Sendika teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Vijdan Baykara, Karabük gezisinden mutlu olarak ayrılacağını söyledi. Karabük'te ilk olarak sendikal görüşme ve hayırlı olsun kapsamında Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret ettiklerini ifade eden Baykara, "Bizim Türkiye genelinde 300'ü aşkın belediyede toplu sözleşme yetkimiz var. İşte bu yönde Karabük Belediyesi'nde de yetkili olmamızdan dolayı Belediye Başkanımız Rafet Vergili'ye hem hayırlı olsun ziyaretimizi hem de çalışan kamu emekçilerimizin sorunlarını anlattık. Bilindiği gibi biz uzun yıllardır yaptığımız zor şartlarda ki mücadelelerimiz sonucu sağladığımız hukuki gelişmelerle toplu sözleşme varlığımızı ortaya çıkardık. Mevcut toplu sözleşmelerimiz anayasa çerçevesindedir" dedi. Belediye Başkanı Vergili'ye kamu çalışanlarının sorunlarını anlatan bir dosya ilettiklerini kaydeden Genel Başkan Baykara, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşme çok olumlu geçti. Hayırlı olsun dileklerimizin yanı sıra kamu çalışanlarımızın sorunlarını anlatan bir dosya takdim ettik. Bizim açımızdan çok olumlu bir ziyaret oldu ve Başkanımızda önümüzde ki günlerde bu dosyanın inceleneceğini söyledi. Dolayısıyla çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması yönünde yaptığımız bu ziyarette başkanımızın yanından olumlu izlenimlerle ayrıldık. Kendilerine bu güzel yaklaşımlarından dolayı öncelikle teşekkür etmek istiyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile