Tümsiad, Adıyamanlı İşadamlarını Tümexpo Fuarına Davet Etti

Tümsiad, Adıyamanlı İşadamlarını Tümexpo Fuarına Davet Etti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Av. Erkan Çakmak, 12-15 Eylül tarihleri arasında CNR Fuar Alanında yapılacak olan TÜMEXPO TÜMSİAD Genel Ticaret Fuarına Adıyamanlı işadamları ve sanayicileri davet etti.

TÜMSİAD Adıyaman Şubesinde basın açıklaması yapan Başkan Erkan Çakmak, TÜMEXPO TÜMSİAD Genel Ticaret Fuarının uluslararası olmasının yanı sıra, TÜMSİAD 1.Uluslararası KOBİ Zirvesine de ev sahipliği yapacağını söyledi.

Fuarın açılışının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını kaydeden Çakmak, “Fuarımızdan Adıyamanlı Sanayici ve İşadamlarının da faydalanmasını istiyoruz. Hem yurt içi pazar paylarının arttırılması hem de ihracat imkanlarının oluşması açısından bu önemli bir fırsattır. 50’yi aşkın ülkeden gelecek olan 500 civarındaki yabancı katılımcı ve işadamlarıyla karşılıklı ticari anlaşma yapma imkanı olacaktır. Yüksek reklam maliyetiyle elde edilemeyecek bu tanıtım fırsatı TÜMSİAD tarafından sunulmaktadır. Stant satın alacak işadamlarımıza Mayıs ayı sonuna kadar ciddi indirim fırsatları sunulmaktadır. Adıyamanlı sanayici ve işadamlarımızın bu imkandan yararlanmasını istiyoruz. Tüm Adıyamanlılar fuarımıza davetlidir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile