Tümsiad’da, ‘sosyal Güvenlik Mevzuatı’ Anlatıldı

Tümsiad’da, ‘sosyal Güvenlik Mevzuatı’ Anlatıldı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi, Mali İşler ve Yatırım Komisyonu Başkanı Mali Müşavir Cemal Sayim Çetenak, “İşçi, işveren ve kamu büyük bir dayanışma içinde olursa olumsuz tablolar ortadan kalkar” dedi.


Çetenak, TÜMSİAD’da, ‘Sosyal Güvenlik Mevzuatı’ uygulamaları konusunda bilgilendirme semineri verdi.

TÜMSİAD üyeleri ile iş adamlarını katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Çetenak, Adana için teşvik uygulamaları ve Sosyal Güvenlik Mevzuatının çok önemli yer tuttuğunu belirtti.

Çetenak, “Dernek olarak üyelerimizin bölgemizde bulunan ticari ve sanayi kuruluşlarının bu mevzuatlar hususunda bilgilendirilmesi büyük önem arz ediyor” dedi.

Konuşmasında iş ve işçi güvenliğine de değinen Çetenak, “İşçi kardeşim de iş sağlığı ve güvenliği bilincine sahip olmalı. İşveren de 'Önce insan' diye yola çıkmalı. İşçi, işveren ve kamu büyük bir dayanışma içinde olursa uygulamalardaki olumsuz tablolar ortadan kalkar. Bu dayanışma anlayışının gelişmesi herkes için önemlidir” diye konuştu.

Seminer sonunda soruları da cevaplayan Çetenak, iş adamlarının seminere göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyetini de dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile