Tümsiad Genel Başkanından Gto’ya Ziyaret

Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Gaziantep temasları kapsamında Gaziantep Ticaret Odası’nı ziyaret etti.


TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici ile birlikte GTO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık’la görüşen Sert ve Yönetim Kurulu üyeleri, başarılı çalışmalardan dolayı GTO Başkanı Bartık ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti.

TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert başkanlığındaki heyetin ziyaretinde ekonomik durum ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. TÜMSİAD Genel Başkanı Sert, Gaziantep Ticaret Odası’nın yaptığı çalışmaların yakından takip edildiğini, bu çalışmaların diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil ettiğini belirtti.

TÜMSİAD olarak Gaziantep Ticaret Odası ile ortak çalışmalar ve işbirliğine hazır olduklarını vurgulayan Genel Başkan Sert, Gaziantep’in sahip olduğu girişimcilik ruhunun diğer kentleri etkilediğini ifade etti.

TÜMSİAD Genel Başkanı ayrıca Gaziantep’te gerçekleştirecekleri fuarla ilgili bilgi vererek bu konuda GTO’dan destek talebinde bulunuldu.

TÜMSİAD Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, oda çalışmalarının yanı sıra Irak’ın Erbil kentinde açılan İrtibat Ofisinin yapacağı çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi. GTO Başkanı Bartık, ülkenin ekonomik yönden gelişiminde sivil toplum örgütlerine önemli görevler düştüğünü vurguladı. GTO Başkanı Bartık, ayrıca TÜMSİAD’ın düzenleyeceği fuara her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile