Tümsiad Kongre Yaptı

Tümsiad Kongre Yaptı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şubesi’nin genel kurul ve seçim yaptığı, atamayla başkanlığa getirilen Kerem Aktan'ın da bu kez seçimle başkanlığa getirildiği bildirildi.

TÜMSİAD Malatya Şubesi’nde Başkan Kerem Aktan, Türkiye genelinde 2005 yılında kurulan ve Malatya’da ise bu yıl oluşturulan TÜMSİAD Malatya Şubesi’nde yapılan genel kurulda yönetimin belirlendiğini aktardı.

Kerem Aktan yaptığı açıklamada dernekten bahsederek, "Ülke demokrasisine katkıda bulunmak, çağdaş ve niteliklerle donanmış, teknoloji ve yenilikleri her an takip eden, ekonomik aktörleri yetiştirmek amacıyla yola çıkmıştır. TÜMSİAD olarak vizyonumuz yerel ve evrensel değerlere saygılı, girişimci, insanlığa hizmet eden, geleceğin dünyasında söz sahibi olabilmektir. Türkiye'yi dünyada marka haline getirebilecek iş adamları kuşağı oluşturmaktır. Çok geniş bir yelpazede faaliyet gösteren, ülke ekonomisin ana lokomotifi olan küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ) başta olmak üzere, evrensel değerlere bağlı TÜMSİAD çatısı altında toplamayı benimsemiştir. TÜMSİAD olarak amacımız, projeler geliştirip Türkiye’yi daha ileriye götürmektir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Kerem Aktan, Abdurrahman Şahin, Abbas Altunışık, Aysun Kara, Hasan Akbez, Hulusi Ekici, Bedir Akgün, Abdullah Demirci ve Ömer Sebzeci’den oluşan yönetimin göreve başladığı kaydedildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile