Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, 2. Avrupa KOBİ Haftası çerçevesinde KOBİ'lere yönelik "Devlet Destekleri ve İşletmelerde Muhasebe Sorunları" konulu eğitim semineri düzenledi.
TÜMSİAD Aydın Şubesi Eğitim Ar-Ge Komisyonunun organize ettiği ve TÜMSİAD Aydın şube binasında gerçekleşen eğitim programın açılında konuşan TÜMSİAD Şube Başkanı Özcan Petekkaya, derneğin faaliyetleri hakkında kısaca bilgi vererek, "İş adamlarımız sağlık ve eğitim sektörü hariç, KOSGEB'in desteklerinden yaralanabilecekler. KOSGEB veri tabanına üye olarak KOSGEB'in sunduğu finansman danışmanlık fırsatlarını değerlendirmesi gerekiyor" diye konuştu.
2. Avrupa KOBİ Haftası çerçevesinde KOBİ'lere yönelik "Devlet Destekleri ve İşletmelerde Muhasebe Sorunları" konulu eğitim seminerine TÜMSİAD İzmir Yatırım ve Mali İşler Komisyonu Sorumlusu Başkan Yardımcısı Osman Murat Başaran, TÜMSİAD İzmir Yatırım ve Mali İşler Komisyonu Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Kasım Özden ve TÜMSİAD İzmir Yatırım ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Mali Müşavir Murat Köseoğlu'nun konuşmacı olarak katıldı.
Eğitim seminerinde Osman Murat Başaran "KOSGEB Destekleri", Kasım Özden "İhracatta Vergisel Teşvikler" ve Murat Köseoğlu da "Muhasebede En Sık Yapılan Hatalar" konulularında KOBİ temsilcilerine bilgiler verdi.



















